O.S.K. OBELIX

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Rajska 6

Polecam (1) Pierwsza była teoria i wystąpi pierwsza pochwała - ujmująca postawa... Martyna BARDZO POLECAM (1) Po ponad rocznej przerwie, wielu negatywnie zakończonych egzaminach... kursant Polecam!!! (1) Świetne OSK, kompleksowy, ciekawy kurs teoretyczny, bardzo sympatyczni ale... Grzegorz
POLECAM! (1) Bardzo polecam szkółkę "Obelix", teoria i praktyka zdana za pierwszym... Dominika Najlepsi!!!! (1) Najlepiej jeździ się z małżeństwem!!!! Są najlepszymi instruktorami.. Z nimi... Adam Najlepsza szkoła (1) Serdecznie polecam szkołę jazdy Obelix. Wspaniali instruktorzy (w... Dominika Polecam (1) Otwartosc ze strony instruktorow. Konkretnie wylozony temat. Precyzyjnie... Łukasz Wszystko za pierwszym:) (1) Polecam, wszystko zdane za pierwszym. Instruktorzy mili i profesjonalni. S Fachowo i spokojnie (1) Polecam ta wspaniała szkołe a w szczególnosci pana Adrian który jest super... ANNA Najlepiej (1) W obelixie pierwszy raz wsiadłam za kierownicę i zdałam za pierwszym razem... Aga Serdecznie polecam szkołę jazdy Obelix (1) Kurs przebiegał w sposób bardzo zorganizowany oraz rzeczowy. Przyjemnością... Łukasz K Polecam! (1) Zdałem egzamin za pierwszym razem. Lekcje były prowadzone bardzo... Piotr Najlepsza szkola jazdy (1) Teoria jak i praktyka zdana za pierwszym razem. Dziekuje wszystkim... Patrycja G. Polecam (1) Zdałem teorie i praktykę za pierwszym razem! Bardzo fajni instruktorzy,... Zdanyilubiany Polecam (1) Polecam, instruktorzy potrafią nauczyć jeździć oraz świetnie potrafią... Sebastian Z Obelixem zdane za pierwszym razem (1) Świetne wykłady teoretyczne, których chce się słuchać i nie są nudne, duża... Adrian Serdecznie polecam! (1) Dokładnie tak powinna wyglądać dobra szkoła. Wszystko ustalone pod klienta,... Paweł Zimny Dziękuję (1) Polecam tę szkołę jazdy wszystkim, którzy wahają się jaką szkołę nauki jazdy... Aleksandra Jadwiga - opinia (1) To dzieki pozytywnym opiniom na trójmieście.pl trafiłam do tej szkoły tydzien... Jadwiga Gorąco polecam obelix-a (1) Gorąco polecam OskObelix . Bardzo dorze i fajnie przeprowadzona teoria.... zadowolony kursant