O.S.K. OBELIX

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Rajska 6

Polecam serdecznie pana Tomasza (1) Bylam juz w jednej szkole jazdy, ale tamci instruktorzy tak dobrze nie... Alicja Z. Najlepsza szkoła w Gdańsku :) (1) Dziękuję Osk Obelix za przygotowanie do egzaminu wszystko czego mnie... Karina Dziękuję za przygotowanie do egzaminu. (1) Super szkoła !!!! Przeszłam już jeden kurs ,po którym niestety ,nie... monika321
Świetna szkoła (1) Nauczanie na bardzo wysokim poziomie. Miła atmosfera super instruktorzy, z... Maciej Derkacz Najlepsza szkoła w trójmieście ! (1) Zdecydowanie polecam , po kursie w jednej ze szkół i kilku podejściach do... Patrycja Najlepsza szkoła jazdy (1) Wszystko bardzo dobrze zorganizowane, jazdy dwa razy w tygodniu dzięki czemu... Laura Surmaj Polecam! (1) Teoria jak i praktyka przeprowadzone bardzo dobrze i zrozumiale wytłumaczone.... Damian Polecam (1) Niedawno zdalam prawo jazdy w Pordzie jako instruktora polecam pana Jacka w... Madziula POLECAM! (1) Bardzo polecam szkołę Obelix, prawo jazdy zdałam za pierwszym razem. Szkołę... Marika Pełen profesjonalizm! (1) Wykłady przebiegły szybko w super atmosferze i wyniosłam z nich ogromną... Ola Zdecydowania polecam :) (1) Wszystkie egzaminy zdałam za pierwszym razem. Nie mogłam wybrać lepszej... Julia Bardzo dobry osk (1) Bardzo miły i zabawny wykładowca od teorii 0%nudy, opowiadał żarciki i... Marcysia Super! (1) Wszystko w jak najlepszym porządku. Zdane za pierwszym podejściem. Szczególne... Gosia Profesjonalizm i zaangażowanie (1) Polecam każdemu przyszłemu kierowcy, rzetelnie przekazanywana wiedza w... Adam Serdecznie polecam (1) Teoria przekazana rzeczowo z nutką humoru. Mili instruktorzy, spokojnie... Maja Super szkoła (1) Super szkoła, bardzo dobrze przygotowująca do egzaminów. Bardzo ciekawe... iza ZDANE ZA PIERWSZYM!!!! (1) Mega Ośrodek Szkolenia Kierowców.Naprawdę Wszyscy są zawodowcami. Szczególnie... Ewelina N. Super! (1) Zdane za pierwszym razem! Instruktorzy wspaniali, bardzo dobrze prowadzone... Agata Mielnicka Jak poszlam do Obelixa, to w końcu nauczylam się jeździć! (1) Do Obelixa poszłam na dodatkowe jazdy i okazało się, że w ciągu 6 godzin... Hania Polecam!! (1) Szczerze wszystkim polecam OSK Obelix. Zapewniają wysoki poziom nauczania... Kasia