O.S.K. OBELIX

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Rajska 6

Zdecydowanie tak! (1) Po kursie odbytym u konkurencji podchodziłam do egzaminu 3-krotnie i... Marta Zdecydowanie polecam! (1) Kurs prawa jazdy który ukończyłam w Obelix będę pamiętała przez długi czas.... Iwona Naprawdę polecam! (1) Profesjonalni instruktorzy z dużym doświadczeniem, dokładnie i cierpliwie... Marcin
10/10 (1) Niewiarygodnie profesjonalna obsługa klienta. Profesjonalni instruktorzy i... Konrad Najlepsi!!! (1) Szczególne podziękowania dla Pana Romana za to, że wziął moją sprawe w swoje... Paulina Krawczyk Najlepszy wybór! :) (1) Kurs prawa jazdy w szkole Obelix będę miło wspominać przez długie lata.... Ola Najlepsza w Trójmieście szkoła prawa jazdy OBELIX (1) Ludzie,którzy tworzą ta szkołę to profesjonaliści.Szef ogarnia grafik... Kazia Zdecydowanie Polecam =) (1) Szkołę polecam każdemu, kto chce być dobrze przygotowany do jazdy samochodem.... Basia Świetnie! (1) Dokupiłam w tej szkoleń dodatkowe jazdy i jestem bardzo zadowolona!... Joanna Najlepsza szkoła nauki jazdy! (1) Najlepsza szkoła na świecie! Super atmosfera na wykładach i jazdach,... Dominika Polecam (1) Bardzo polecam szkole Jazdy Obelix, wszystko zdane za 1 razem, dziekuje panu... Julia Polecam (1) Fajne podejście do kursanta, miła atmosfera i bardzo dobry poziom nauczania.... Bartek NAJLEPSZA SZKOŁA! (1) Szkoła polecona przez znajomych - nie zawiodłem się! Dzięki tej ekipie... Grzegorz K. POLECAM (1) Wszystkie egzaminy zdałam za pierwszym razem. Wszystko było bardzo dokładnie... MoniK Zdałam !!! (1) Dziś miałam egzamin praktyczny i zdałam za pierwszym razem! Dobre wrażenie na... Magda T. Polecam z czystym sercem!! (1) Wszystkie egzaminy w ośrodku szkolenia i w pordzie zdane za pierwszym razem,... Ola Zdane za pierwszym podejściem :) (1) Bardzo polecam! Wspaniali, rzetelni instruktorzy, dzięki którym wszystkie... Natalia Zdane za pierwszym! :) (1) Dziękuję za kurs :) świetna szkółka jazdy, sympatyczni instruktorzy oraz... Dawid Najlepsi instruktorzy (1) W trakcie kursu miałam okazję jeździć z pięcioma różnymi instruktorami... Monika OSK ,,Obelix" - trafny wybór! (1) Do Obelixa przyszłam z polecenia i nie żałowałam. Weekendowy kurs teorii był... Wioletta