O.S.K. OBELIX

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Rajska 6

Idealnie przygotowanie do prawa jazdy (1) Obelix bardzo dobrze przygotował mnie do zdania prawa jazdy. Jeździłem z... Filip T. Serdecznie polecam (1) Serdecznie polecam szkolke Obelix najlepsze i i najbardziej profesjonalne... Magda polecam ! (1) Serdecznie polecam jazdy z panem Mariuszem! Kompetentny i miły instruktor.... Klaudusia
Polecam! (1) Przemiła atmosfera i rewelacyjni instruktorzy - każdy wnosi coś innego i... Basia BARDZO POLECAM OSK OBELIX (1) Najlepsza szkoła jazdy, super instruktorzy, elastyczne terminy, polecam... Karol B POLECAM OSK OBELIX!!! (1) Świetni Instruktorzy. Właściciel bardzo zorganizowany. Na plus jest też... Kasia H. Kurs Szkoleniowy (1) Świetny ośrodek, dobre szkolenie w przystępnej cenie. Właściciel bardzo... Michał Pozdrawiam (1) Egzamin zdałem za pierwszym razem nie mogę się do niczego przyczepić podczas... Słodziak Gorąco polecam ! (1) Gorąco polecam OSK Obelix. Pełen profesjonalizm pod każdym względem. Cały... Gosia Super szkoła!! (1) Polecam tą szkołę każdemu kto zamierza zdawać prawo jazdy. Dzięki jazdom z... Daria AniaK (1) Witam, dzisiaj tj.22.01.2018 zdałam swój wymarzony egzamin na prawo jazdy za... Ania K Gorąco polecam !!! (1) To był świetny wybór, egzamin zdany bezbłędnie ! Wszystkim dziękuje za... Sylwia Polecam (1) Polecam serdecznie OSK Obelix. Większą część jazd miałam z Olkiem, jeździłam... A Polecam Obelix Gdansk (1) Polecam szkółkę Obelix Gdansk.Mila atmosfera a przedewszystkim bardzo... Grzegorz Polecam! (1) Polecam serdecznie, na swoim przykładzie śmiało mogę powiedzieć, ze nawet... Daria Polecam z całego serca! (1) Po odbytym kursie w innej szkole oblałam egzamin praktyczny trzykrotnie.... Izabela NAJLEPSI W MIEŚCIE!!!! (1) GENIALNI INSTRUKTORZY, którzy nauczą jeździć każdego! Pełen PROFESJONALIZM... Asia Polecam bardzo serdecznie! (1) Jezdzilam z wieloma instruktorami, ale glownie z panem Krzysztofem Janda,... Lilia Zabielska Polecam serdecznie! (1) Kurs robiłam niecałe 4 miesiące. Moimi instruktorami byli pan Tomek i pan... Klaudia SUPER SZKOŁA JAZDY (1) Super instruktorzy ,którzy chcą żeby każdy zdał za 1 . Widac ,że podchodzą do... Marta