O.S.K. OBELIX

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Rajska 6

Polecam (1) Szybko łatwo przyjemnie i za pierwszym razem zdane:-) pełna profeska M.lipecki Polecam Serdecznie (1) Bardzo polecam tą szkołę jazdy bardzo fajny właściciel, łatwo i przyjemnie... Krystian Polecam! (1) Super szkoła, jazdy zawsze w przyjemnej atmosferze, świetni instruktorzy... Martyna
Gorąco polecam. (1) W końcu trafiłam na odpowiednią szkołę jazdy. Rzeczowo i bezstresowo... Agnieszka Polecam! (1) Egzamin zdany za pierwszym razem! Wspaniali instruktorzy, jazda z nimi to... Maja SUPER INSTRUKTORZY POLECAM (1) Bardzo polecam!!! Klaudia Polecam!! (1) Polecam egzamin zdany za pierwszym. Profesjonalni instruktorzy dzięki którym... Paweł Kobiela Najlepsza szkoła w mieście Obelix !!!!!! (1) Polecam wszystkim szkołę Obelix. Fachowa nauka i profesjonalizm instruktorów... Wiola Ś. Dzięki Chłopaki (1) To jedno mi się nasuwa na myśl: Dzięki Chłopaki. Po dwóch miesiącach nauki,... Magda Polecam (1) Świetna szkoła. Profesjonalne podejście, bardzo mili instruktorzy, który uczą... Pola Fajny OSK, zdecydowanie polecam niezdecydowanym. (1) Chciałem bardzo serdecznie podziękować wszystkim, którzy przyczynili się do... Mateusz Pozdrawiam (1) Dziękuję za zdane prawo jazdy za pierwszym razem. Dawid Pan Maciek - wspaniały instruktor! (1) Po paru latach i aż siedmiu niezdanych egzaminach praktycznych trafiłam na... Maria Polecam pana Mariusza! (1) U instruktora OBELIXA, pana Mariusza, wzięłam kilka jazd doszkalających i już... Agata Genialny p. Mariusz (1) Pan Mariusz jest najlepszym nauczycielem, kierowcą i super człowiekiem!... Justyna Idealni (1) Po wielu nieudanych egzaminach, dostałam od znajomej namiary na tę szkółkę.... Justa OSK Obelix - najlepszy! (1) Dzisiaj zdałam za pierwszym razem- to się nadal zdarza;) Wszystko to dzięki... Teresa Polecam (1) Do Obelixa trafiłam aby się "douczyć", miałam spore braki i jeden niezdany... Ala Polecam ! (1) Teoretyczny zdalam praktyczny rowniez. Dziekuje Krzysiu za wszystko a... Dorota Tak to miało wyglądać! (1) Zacznę od rzeczy najistotniejszej - zdałam egzamin teoretyczny i praktyczny... Filifionka