Obiad

Bistro

Gdańsk, Podwale Grodzkie 8

Polecam (1) Bardzo dobre polecam gorąco Adam Masakra (1) Dostałem pizzę ze starym serem, keczup rozwodniony. Na pizze nie trzeba było... Andrzej TRAGEDIA ! (1) Nigdy dotąd nie byłam w tak obskurnej restauracji. Byłam zmuszona skorzystać... Katarzyna
Dno (1) Długi czas oczekiwania nie miła obsługa kelnerki z łapanki jedzenie zimne... Mar Warto odwiedzić (2) Choć część obsługi nie mówi dobrze po polsku, to wbrew temu, co pisali inni... Jagoda K. & Piotr G. Co to jest? (1) Na "dzień dobry" kelnerka, z którą się nie da porozumieć po polsku, a po... Paweł Masakra (1) Jestem klientem obecnym. Spotkanie ze znajomymi i mi wstyd. Obsługa... Pani nie polecam (1) Kiedyś kilkakrotnie bylam w lokalu i bylam zadowolona wiec jestem zszokowana... zawiedziona Syliwri 59 polecam Perfekt atmosfera (3) Dzisiaj byłam sobota tez będę .... baklaczan faszerowana super....... tolerancja Pawel (1) Dlugi czas oczekiwania na jedzenie, bezczelna pani kelnerka. Pawel ZŁA OBSŁUGA - WRĘCZ BEZCZELNA 14 SIERPNIA GODZ 19.30 (1) Czekaliśmy z kolegą 30 minut na pitze numer 1 a następnie na pitzę numer 2 -... ANDRZEJ FABRELLO Gdzie SANEPID? (1) Jedzenie całkiem w porządku, smakowało. Ale.... Mąż musiał gonić za... ja Dranat (2) Sałatka grecka była paskudna, jako sosy do niej podano pomidorowy,... Anna slabo (2) Malo drogo mieso przypalone kelnerka zamiast przyjac zamowienie krevi sie i... pd Polecam lezzetli srodzemiemorski celalije super (2) Polecam wczoraj bylem nowa ekipa polski gościnność, czysta WC Piwo, osobno... Gdanscznin Boje się szefa (2) Będąc po zakupach z całą rodziną chcieliśmy spożyć kebaba. Dzieci frytki z... Sebastian tragedia (1) Restauracja osiąga dno. Nikt niie pamięta co zamawiasz, jedzenie przychodzi... moro Co się stało, Lezzetli? (1) Przez wiele lat mieszkaliśmy z dziewczyną w Gdańsku i zawsze jadaliśmy w... baZ B - opinia (1) Nie polecam jedzenia. Dziś zamówiliśmy kebaba na talerzu, dostaliśmy... B Brud!!stare jedzenie!!! (1) Menu brudne i stoliki tez. Jedzenie kwasne wiec stare zapewne. Odmowilam... Zahirekemi