Obiad

Bistro

Gdańsk, Podwale Grodzkie 8

Dziękujemy za cierpliwość..:)) (1) Jestem dość stałym bywalcem tego lokalu i nigdy nie miałem nic do zarzucenia... Michał Powinni jak najszybciej zamknąc ten lokal!!!!!!!!!!!!Wstyd!!!! (1) W lokalu notorycznie dochodzi do bicia klientów przez nikomu "nieznany"... oburzona ex-klientka! Pani w czarnych włosach. (1) Pięknego sierpniowego wieczoru wybraliśmy się na dobre jadło... na... Norbert
sok (1) zamówiłem sok pomarańczowy. miało być go 0.2 l za 5 zeta (tak wynikało z... cynamon hyyym (1) estem stala bywalczynia tego miejsca, od lat 4 i przychodze tam minimum dwa... Cherubine Biją klientów (1) Czegoś takiego się nie spodziewałem. W biały dzień byłem świadkiem przykrego... Juliusz Rewelacyjna kelnerka (1) Kiedy w piątkowe popołudnie wybrałam sie ze znajomymi na spotkanie,pierwsza... Jola co się dzieje? (1) Musze sie przyznać, ze długo nie byłam w tym lokalu. Moja ostatnia wizyta... Ali Szybko i profesjonalnie (1) W niedzielni wieczór wybrałem się z kolegami uczcić jeden z ostatnich wolnych... Michał TRAGICZNA OBSŁUGA I ZIMNY MAKARON (1) Lazetti to miejsce, które wydawało mi się przyjemne na pierwszy rzut oka.... Jakub SKANDALICZNE ZACHOWANIE KIEROWNICZKI (1) Wraz z przyjaciółmi wybrałam się do tego lokalu by w miłej atmosferze... Joanna Problem z kebabem (1) W sali na dole złożyliśmy zamówienie na dwa kebaby, piwo i herbatę. Piwo i... Michał REWELACJA , ale... (1) Knajpka jest rewelacyjna! Interesuje sie ta strona swiata, wiec wystroj jest... Alice Nie żałujcie (1) robicie bardzo dobry kebeb ale nie stosujcie trików ze spłaszczaniem ryżu... Gruby toalety? (1) miałamwczoraj przyjemność...bądź i nie, gościć się w lokalu La Zettli w... Marta