Obiad

Bistro

Gdańsk, Podwale Grodzkie 8

Karina - opinia (1) Jestem niezadowolona zapłaciłam 20 zl za pizze która była twarda jak kamień i... Karina Nieciekawie (1) Taka restauracja to wstyd dla całego miasta. Menu zaplamione i jak psu z... Karolina dotycz.lokalu przy Sw.Ducha (1) Niby więcej moja noga tam nie stanie i nigdy w zyciu nikogo tam... autorkazniesmaczona
fatalne! (1) wczesniej kilka razy jadlam w lezzetli, ale dzisiejsza wizyta byla porazka!... rozczarowanie zamówiliśmy na wynos 2 duże kebaby, a dostaliśmy małego i dużego. Porażka! (1) Bardzo nieprzyjemne wrażenie, zamówiliśmy na wynos i dojechaliśmy do domu a... Magda obsługa masakryczna .............. (2) Obsługa nieogarnięta, niekulturalna, pracownicy nie wiedzą co się dzieje, kto... blabla NIE WCHODŹCIE TAM!!! (1) To pierwsza moja wizyta i ostatnia. Kebab ze starej bułki i spalonego mięsa,... angelika Masakra (2) Galeria Leclerc jednym słowem masakra. Klientami dosyć stałymi byliśmy, ale... Niezadowolona Porażka (1) Zamówiłam spaghetti bolognese, które niedość, że było tłuste to ewidentnie... Martyna i Tamara Tragedia!!! (1) Przychodzę tam co jakis czas i za kazdym razem wychodzę niezadowolona. Porcje... . Drogi panie menager. (1) Otóż zachodzimy z rodziną do was całkiem często ostatnia wizyta 2 tyg.... Jacek mieszkaniec Przymorza tragedia (1) Galeria przymorze. Jedzenie tragedia do kebaba dają stare mięsa . Obsługa... kamil masakra.. (1) Pierwszy i ostatni raz tam byliśmy ze znajomymi.. Sobota wieczów 1 osoba... Blacha przyjazne miejsce (2) Obsługa dyskretna i sprawna. Jedzenie smaczne szczególnie sałatka grecka.I... nadia Fajny klimat knajpy ale MENAGO do NATYCHMIASTOWEJ wymiany!!! (4) 3 maja w długi weekend wybrałam się z koleżanką i Jej Córką (one nie były z... Ola gorsze jedzenie (4) bardzo często odwiedzałem Lezzetli i zawsze zamawiałem pizzę hawajską,... Łukasz B Polecam - po przyjęciu komunijnym w Galerii Przymorze (2) Jestem bardzo zadowolony z organizacji przyjęcia komunijnego mojego synka.... Krzysiek Pseudo kierownik i słaba obsługa (2) Dzisiaj byłam pierwszy i ostatni raz w tej knajpie. Zamówiliśmy jedzenie i... monika Tragedia (1) Jedzenie się porobiło coraz gorsze, budynek się sypie, menu jak w fast... przemek Pierwszy i ostatni? (1) Byłam bo już nie wiedziałam gdzie mam wejść na obiad.. Lokal zdecydowanie za... Zawiedziona