Obiad

Bistro

Gdańsk, Podwale Grodzkie 8

Przyjemnie. (1) Obsługa miła, menu troszeczkę ubogie, kebab - bardzo dobre mięso, bardzo... Kamil Tragedia (1) Czekajac na film w kinie postanowilismy z dziewczyna zjesc kolacje w... Mateusz NAJGORSZA RESTAURACJA W GDAŃSKU (1) W dniu 1.01 udałam sie do tej "restauracji". Obslugiwala mnie totalnie... Marlena
żenada (1) Najgorsze tiramisu jakie jadłem w życiu !! Nie polecam asd Totalna porażka! (1) Byla to nasza pierwsza wizyta w tym lokalu ale mysle ze jedyna i ostatnia.... turysta i turystka Omijajcie szerokim łukiem (1) 1. Kelnerka przyjmowała zamówienie nie przerywając pisania sms'a 2. Ceny meny... JC Żenada (1) Lokal znam już ładnych parę lat i uważałem go jako jeden z... Olo Tak sobie... (1) Wybrałem się ze znajomymi na kebab. Kelnerka była miła ale w ciągu całej... niron Nigdy więcej! porażka! (1) Wybrałam się dziś z narzeczonym na kebaba i zawitaliśmy do tego nieszczęsnego... Kasia NIGDY WIECEJ!!!! (1) Obsluga bezczelna(kelnerka Ok) ale szef kuchni czy powiedzialbym namiastka... Maciej Wisniewski Nie, nie i jeszcze raz nie! (1) Za ohydny, niedobry w smaku, pomarańczowy, wygazowany napój zapłaciłem jak za... Adam ohyda i żal....... (1) wstrętne jedzenie, kebab słony i pikantny - więc za pewne nie pierwszej ani... były klient To ma być okal w samym centrum??? (1) Dzisiejszego popołudnia zaraz po filmie w kinie postanowiliśmy z dziewczyną... Dejw Kiepska obsługa (2) Jak co tydzień umówiliśmy się ze znajomymi do Lezzetli na dobre jedzenie. Nie... Dominika masakra ! (1) Jedzenie nie smaczne , frytki odsmażane 2 raz ! , obsługa masakryczna , w... Katarzyna Niby nie tak źle, a jednak... (1) Lezzetli generalnie jest dość fajnym miejscem. Klimat na dole jest super,... magc Jest ok (1) Bardzo mila ale to bardzo mila obsluga (pani w blond wlosach) zawsze... Dominik TRAGEDIA!NIE PRZYJAZNA DZIECIOM! (1) Bylam ostatnio z synkiem i przyjaciolka.Maly rzadko na miescie bywa,ale ze... N skandal ! (1) Spotkanie z znajomymi było udane do momentu kiedy chcieliśmy skorzystać z... Mona jest ok :) (1) Jedzenie jest w porządku,kebab do piwa w sam raz ;),klimat jest ok, ceny... m