Iwona - opinia (1) Profesjonalnie, bardzo fajne miejsce, polecam Iwona M Zadowolona klientka - opinia (1) Dziś miałam przyjemność korzystać z usług kliniki miejsce super, bogata... M Zadowolona klientka Zadowolona klientka - opinia (1) Bardzo ładna klinika, położona w pięknym miejscu w Sopocie.Zabieg... Zadowolona klientka
Kluentka - opinia (1) Absolutny profesjonalizm, najwyższa dbałość o klienta. Pełen relaks plus... Kluentka Boss - opinia (1) znakomita jakość usług profesjonalna Obsługa po prostu polecam Boss Bożena - opinia (1) Polecam to miejsce ,pełen profesjonalizm. Bożena Joanna - opinia (1) Masaż masażem... Szału nie było. Amatorszczyzna. Gorących kamieni nie było,... Joanna Kojący dotyk lomi (1) Z serca polecam hawajski masaż lomi lomi u tej wyjątkowej osoby. Próbowałam... Małgorzata Już nie choruję i mam więcej energii! (3) Od dłuższego czasu cierpiałem na chroniczne zmęczenie, złe samopoczucie,... Karol Szybki powrót do zdrowia! (2) Najpierw Pani Angelika przeprowadziła ze mną wywiad zdrowotny i dobrała... Ilona Polecam!!! (1) Polecam każdemu skorzystać z Floatingu! Niesamowite przeżycie! W natłoku... Kamila Świetne miejsce (1) Byłam wczoraj z polecenia znajomej i jestem zachwycona! Samo studio... Heike Mandala Float Studio - Wspaniałe miejsce ! (1) Pierwszy raz korzystałem z floatingu i padło na Mandale. Zabieg cudowny,... Jaś Bylo super (1) Bylo na prawde milo, fajnie sie czasami tak zrelaksowac. Wyszlam pachnaca... Edyta było nieźle (22) Ale co się dzieje z salonem, od 4 grudnia nikt nie odpowiada na telefony,... iso Super Salon (1) Korzystałem dwa razy. 1 raz usuwanie prosaków i oczyszczanie twarzy, efekt... Maciek Masaż postawił mnie na nogi (3) Dziękuję za pomoc. Masaż wykonany przez Tik poprawił mi komfort życia. Jak... Aleksandra Masage (1) Polecam, wszystko zgodne z oferta, miła obsługa, salon czysty oraz zadbany.... daga Najlepszy salon w trójmieście (1) Perfekcyjne usługi w bardzo dobrej cenie. Miła obsługa, czuć za co sie płaci.... Gosia nie polecam (2) Niestety pani fryzjerka nie popisala sie za bardzo ... moja prosba to... Marta