100% Tak (1) Serdecznie polecam salon Instytut Urody . Prowadzi go wyjątkowo miła pani... Karolina Polecam bardzo (1) Z usług salonu korzystałam kilkakrotnie, zawsze byłam bardzo zadowolona i - z... gorka Instytut Urody Karoliny (1) Jak chcę być piękna i odświeżyć wygląd , poprawić sprężystość i jędrność... Ewa
opinia (1) niestety co do wykonania zabiegów może są warci polecenia ale najsmutniejsze... kasia monia - opinia (1) Byłam na wczasach w trójmieście i skorzystałam z usług Pani Karoliny! Miło... monia Rewelacyjne zabiegi! (1) Trafiłam do Instytutu przypadkiem. Gabinet z zewnątrz niepozorny, jednak od... Marta Bardzo zadowoleni klienci :) (1) Jakiś czas temu odwiedziliśmy z chłopakiem salon Ideale w celu zakupu... Magda Stanowczo polecam (1) Salon odwiedziłam kilkakrotnie i stanowczo mogę polecic innym tą formę... Asik solarium (1) czystość w solarium pozostawia wiele do życzenia...korzystałam z solarium... była klientka Polecam (1) Instytut Urody w Orłowie z miłą chęcią mogę polecić każdemu, kto chciałby... Paulina apogeum odprężenia :) (1) najlepszy masaż klasyczny jaki miałam. polecam Panią Justynę JR ma plusy i minusy (1) Dziś korzystałam z tego miejsca po raz pierwszy. Z pewnością mogę... wildfemale Opinia (1) - obsługa niemiła i nieprofesjonalna - oferta ma za mało zabiegów na twarz -... Princessa Masaże (1) Polecam masaż u p. Asi. Fachowa a przy tym przesympatyczna pani. Zakupiłam... Jagna miejsce do którego warto powrócić (1) Jest takich miejsc naprawde mało gdzie można znalezć miła obsługę, wysoką... Bardzo zadowolona Cudów nie ma ale jest Focus Rf3D! POLECAM WSZYSTKIM! (1) Witam gości forum ! Zakupiłam pakiet 10-ciu zabiegów Focus RF ponieważ tylu... AgnieszkaMalinowska Pakiet relaksacyjny dla dwóch (2) Wybrałam się z mężem na pakiet relaksacyjny, obejmujący masaż gorącymi... Asia Polecam dermatologie (1) Polecam doktor Beatę. Pani Beata w końcu sprawiła, że mój problem skórny... Andrzej Pwlicki srednio (1) to jest srednie miejsce z kiepskim dojazdem. Maja slaba lokalizacje, stad... ABW GORĄCO POLECAM! (1) Miejsce kameralne, przytulne, klimatyczne. Bardzo różnorodna oferta - na... Beata