Polecam :) (1) Pierwszy raz korzystałam z moim chłopakiem z usług Tropical Massage i jestem... Asia Czystość saun (1) Bardzo fajne miejsce. Ocena ogólna 4 ale powinna być dwója! Sauny niestety... Grzegorz Darek - opinia (2) Miłe, estetyczne kameralne miejsce. Jedynym zastrzeżeniem jest łaźnia parowa... Darek
Ideale- idalnie (1) Fantastyczna i profesjonalna obsługa. Bardzo miłe panie, których... KK Masaż (1) Masażystka posiada wysokie kwalifikacje i indywidualne podejście. Otrzymałem... Szymon Profesjonalizm i skuteczność (1) Gorąco polecam Instytut Urody i zabiegi Pani Karoliny. To cudowna osoba,... Dorota Doskonała atmosfera i pełen profesjonalizm (1) Serdecznie polecam wszystkim Paniom starszym jak i młodszym. Salon jest... Dorota najlepsze rzesy i super salon (1) Do salonu trafilam z polecenia. Mialam przedluzane rzeski przez sympatyczna... Anna Gość - opinia (1) Profesjonalna, kompletna, pomocna, sympatyczna i miła obsługa. Bardzo polecam. Gość Zadowolona :-) (1) Bardzo polecam Studio Eden. Jak sama nazwa wskazuje, można się rewelacyjnie... Czterdziestka PROFESJONALIZM W KAŻDYYM CALU!!!! (1) Profesjonalizm w każdym calu! Serdecznie polecam SALON IDEALE - nie tylko ze... Marzena Wspaniała i profesjonalna obsługa!! (1) Do salonu IDEALE trafiłam przez przypadek po tym jak zobaczyłam stronę na... Bardzo zadowolona Anna super manicurzystka (1) Nie zgadzam się z Panią jak się sama nazwała "odradzającą" od dłuższego czasu... Karolina Pani manikiurzystka- makabra! (1) Szkolenia z 2007 roku,czyli przez 7 lat 0 nowości, Pani nawet nie potrafi... odradzająca A to moja opinia :) (1) Z wielką przyjemnością polecam Instytut Urody a w szczególności kontakt z... Jarek niezadowolony (1) fizjoterapeuci-niektórzy opiekuńczy niektórzy nawet nie zatrudnił bym ich do... niezadowolony Profesjonalizm w każdym calu! (1) Serdecznie polecam Instytut Urody - nie tylko ze względu na ogromną wiedzę i... Marta Nie tylko poprawa wyglądu ale i stanu ducha (1) Pełen profesjonalizm w połączeniu z ciepłem domowego ogniska. Korzystałam z... Justyna polecam ! (1) Regularnie korzystam z usług dostępnych w gabinecie. Przemiła atmosfera w... ola Profesjonalizm w każdym calu. (1) Do pani Karoliny trafiłam, z problemami trądzikowymi na plecach. Już po kilku... Aga