frontem do klienta czyli o Pani Karolinie słow kilka (1) Byłam w Genesis podczas majowego nadmorskiego babskiego weekendu z moimi... Ewelina Dziewczyny spelniaja marzenia (1) Widac ze jest to miejsce stworzone z pasja. Ciagle konkursy akcje promocje i... Magda z grabowka Jak chillout to w Chilloucie! (1) Od wizyty w Chillout polubiłam zabiegi kosmetyczne na twarz. Z gabinetu... Anuszka
pomysł i podejście (1) Do tej pory nie byłam fanką zabiegów kosmetycznych, teraz już wiem, że... Ola Polecam (2) Polecam, wszystko zgodne z oferta, miła obsługa, salon czysty oraz zadbany.... magda Polecam (1) 2 marca wybrałam się na masaż bańkami chińskimi. Jestem zdecydowanie... Anka również dla mężczyzn (1) Byłe ponownie w zeszłym tygodniu na oczyszczaniu twarzy. Fachowo, komfortowo... Mariusz Maść na ranę i ostry stan zapalny skóry w okolicach blizn pooperacyjnych. (1) Uczęszczam do Instytutu Genesis na fizjoterapię funkcjonalną po urazie stawu... Radosław Walczak ppj - opinia (2) Byłam dziś po raz kolejny i jestem zawiedziona. W 4-gwiazdkowym hotelu... ppj Fajne miejsce dla kobietek ;) (1) Polecam pachnące peelingi i maski na ciało - działają cuda! Ala Zdecydowanie polecam (1) Do salonu trafiłam z polecenia koleżanki. Zadzwoniłam i umówiłam się do... Ania polecam dla ciala i ducha i skrzyyydel:)) (2) obsluga- pelen profesjonalizm, niewymuszone i niewyuczone mile traktowanie... Ania trenig u Pani Miry (1) W BioStudiu można liczyć na indywidualne podejście, zawsze opiekę i... Waldi Fale radiowe nieskuteczne (2) Chodziłam dosyć regularnie na zabiegi na twarz, byłam zadowolona. Miła... Maria Czystość? (1) Opinia dotyczy manicure: Pani nie zapytała się czy chce żeby obcinać czy... Efka Polecam:) (2) Brawa dla p.Agnieszki. Emanuje od niej pozytywna energia i spokój, a co... Zadowolona klientka Masaż u Pani Natalii (2) Polecam ten salon. Ciekawy wystrój, miła obsługa, przystępne ceny i świetna... Emilia Polecam :) (1) Jestem zadowoloną klientką. Dzisiaj byłam u kosmetyczki robić manicure i... Karolina super! (1) Fantastyczna atmosfera, profesjonalne podejście- KLASA!!!! jarek Polecam :) (1) Jestem klientką Pani Oli fryzjerki od 3 lat. Farbuję włosy na bardzo jasny... Kasia