super efekty (1) Dzięki zabiegom u Pani Magdy wreszcie mogę normalnie się ruszać, miałam tak... Dorota Ela - opinia (1) Byłam tam już 5 razy i zawsze spotkałam się z pełnym profesjonalizmem i miłą... Ela Klientka - opinia (1) Profesjonalizm i miła atmosfera! Klientka
Dla mnie bomba! (1) Naprawdę polecam ten gabinet:) Profesjonalna obsługa, świetny klimat i dla... Irenka masaz plecow, calego ciala ,twarzy (1) Magda Szulecka posiada dar ,ktory powoduje ze moge normalnie funkcjonowac,... Justyna Polecam bardzo gorąco (1) Chodzę na masaże od ponad pół roku i jestem bardzo bardzo zadowolona.... Marta monika - opinia (1) super! zrobiłam sobie mikrodermabrazję i zabieg na twarz z uzyciem... monika Polecam :) (1) Korzystajac z zabiegow Bailine przez 2 m-ce schudlam 7 kg i zgubilam ponad... Alina Kasia - opinia (1) Rollmasaż - super wynalazek!!! Kasia Gorąco polecam (1) Nowo otwary salon urody w dogodnej lokalizacji. Przyjemny wystrój,... Madzia bardzo miła, ale przedewszystkim fachowa Pani masażystka!! polecam! (1) Byłem już w kilku salonach masażu, bo jako osoba uprawiająca czynnie sport... Mario Polecam! (1) Spędziłam w Faltomie Święta Wielkanocne z moją rodzinką. Dzieciaki na... Monika Klientka - opinia (1) Uważam,że kosmetyczka Ewa jest ok. Fachowa. Kompetentna. Kulturalna. Z... Klientka Pobyt w spa (1) Juz dawno nie czulam sie tak zrelaksowana.Bardzo milo wspominam pobyt u... Kinga