Byłem i polecam (2) Zajrzałem tak na chwile i zostałem na dłużej. Niespodziewany klimat,... Robert Oaza spokoju (2) Rozlużniona, wypoczęta i pozytywnie nastawiona do życia. Filozofia w Sensual... Aleksandra Wyjątkowe miejsce (2) Jestem zachwycona tym miejscem! W każdej kategorii zasługuje ono na... Krystyna Klenowska
dziki Kazio - opinia (1) Czadowe miejsce w pełni oddające klimat tajski dzięki super... dziki Kazio Świetny relaks ! (1) Fantastycznie spędzone chwile w salonie masażu tajskiego polecam wszystkim.... Damian Pani Halinka (1) Jest to mały salonik, w którym pracuje pani Halinka, i to ją tu ocenię. Jest... gosia Nasza rocznica ślubu (1) Spędziliśmy z mężem naszą siudmą rocznicę ślubu w Spameedzie, były... Marta i Karol stała klientka - z podziękowaniami (1) jestem klientką OTC od 09 2007 r. Zabiegi biore w sposób ciągly z... Halina z Gdyni Polecamy :) (1) Właśnie spędziliśmy wspaniały długi weekend w tym hotelu. Atmosfera w nim... M Polecamy HOTEL LEBA (1) Polecamy ten Hotel wszystkim pragnacym milo spedzic wakacje nad Polskim... Jan Juszczynski dorota mitroszonek - opinia (1) ja stracilam w ciagu 1,5 tygodnia 3 kg jestem zadowolona z osiegnietego... dorota mitroszonek polecam (1) Pani Basia slicznie upieła mi włosy na studniówke, Pani Andzelika... Daria świetne miejsce (1) Przesympatyczne miejsce na relaks. Sauna rewelacja solarium też szczególnie... Dorota super:) (1) profesjonala, bardzo miła obsługa, polecam rollmasaż, vacu,... Asia ms - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona, polecam. ms A JA POLECAM :) (1) Byłam w Faltomie na pakiecie weekendowym i wszystko było ok - włącznie z... Anka C. rewelka (1) Super obsluga, solarium bez zarzutu, a pani Magda dba o dobra muzyke. Dalem... Baz KO - opinia (1) same plusy!!! no poza miejscem parkingowym;) Naprawde profesjonalne zabiegi... KO mary_kate12 - opinia (1) chodzę tam do kosmetyczki i jestem bardzo zadowolona mary_kate12 Dla mnie to był szok !!! (1) Jednym słowem REWELACJA !!! Tego nie da się opisać słowami, to trzeba po... Renata