Polecam (1) Przyjechałam po 3 latach na prawie trzy tygodniowy urlop do Polski, na którym... Monika Bardzo fajny lokal (1) Super pomysł, wystrój i obsługa. Mik można się czuć bezpiecznie (1) Jest czysto, nawet sterylnie. Ilość oferowanych usług duża i na dobrym... Iwona
JA - opinia (1) polecam JA przestrzegam! (1) Jestem (a raczej byłam) stała klientką, nabyłam karnet na solarium. Niestety... iwona Super (1) Mila obsluga, super relax. Halina Miasto przyjemności (1) Wybrałam się do Miasta Piękna by po urlopie przywrócić blask moim stopom i... zadowolona zainteresowany - opinia (1) Witam, a jak z cenami przystepne są? zainteresowany asia - opinia (1) bylismy tam z mezem poraz drugi.jetesmy bardzo zadowoleni z hotelu jak i z... asia MIA1111 - opinia (1) Witam wszystkich, właśnie wrocilam z Sanatorium Leśnik w Sopocie. Do gorszego... MIA1111 ja - opinia (1) narawde po waku sie chudnie a tam jest najtaniej, do tego tak mila atmosfera... ja +/- (1) średnio co można powiedzieć, gdyż ceny są zbyt wysokie do zabiegów, nie... pola bardzo polecam (1) Byłam juz dwa razy u Pani Basi i jest świetnie, mam pięknie obcięte włosy i... Iza z Tadziem Bardzo intymnie i spokojnie... (1) Nie wiedziałam, że w Rezydencie jest takie przytulne miejsce z takim klimatem... TUm prawdziwy relaks (1) Przypadkowo trafiłam do tego spa. Powitała mnie przemiła pani, której już sam... zadowolona POLECAM !!! (2) Witam, korzystałam z zabiegów EMS i muszę przyznać: warto, efekty są... Joanna Bardzo pozytywnie (1) Byliśmy już kilka razy w Hotelu Faltom,oczywiście weekendy SPA przyciagneły... Mark Wioletta Gulbierz - opinia (1) Przesympatyczna, jak najbardziej profesjonalna obsługa na bardzo wysokim... Wioletta Gulbierz szczerze polecam (1) Podczas masażu miałam wrażenie, że przeniosłam się do raju. Trzeba tam... Kasia Małgosia - opinia (1) Szczypta wschodniej magii przeniesiona do miejsca które swoim klimatem,... Małgosia