Wspaniałe miejsce, jestem zadowolona. (1) Polecam wszystkim to centrum. Miło, czysto, intymnie i bardzo profesjonalnie.... Marta K. Ula - opinia (1) Te ręce leczą Ula Polecam!! (1) Obsługa klienta w tym salonie jest na znakomitym poziomie, panie są... Karolina
piękna na ślub (1) polecam serdecznie-zabiegi przedślubne-oczyszczanie cery, nawilzanie rak i... tina POLECAM!!!!!! (1) Fachowa obsługa ,miła obsługa ,przesympatyczne dziewczyny. Po zabiegach u... BEATA trochę zmian (1) widzę że zaszło tu parę zmian, niestety niektóre na niekorzyść, zmieniła się... klientka masaże (1) ostatnio odwiedziłam wasze spa z czystej ciekawości i muszę przyznać iz... mary Super (1) Atmosfera świetna, pełny relaks polecam wszystkim diablica Zdecydowanie polecam!!! (1) Polecam wszystkim poszukujacym dobrego masazysty. Pani Asia to bardzo miła i... Agnieszka REWELACJA (1) Jestem niezwykle zadowoloną klientką. Każdorazowe pójście na masaż jest... Agnieszka Agnieszka - opinia (1) Gorąco polecam! Miła obsługa, przystępne ceny, profesjonalne podejście do... Agnieszka Polecam! (1) Obsługa pierwsza klasa, salon czysty i ładnie urzadzony. zabiegi wykonywane... Asik Fantastyczny relaks dla zemczonej przyszlej mamy (1) Bardzo udana wizyta. Kolejny raz jestem zadowolona. Wczesniej korzystalam z... mama 27 Nie zawiodłam się. Fale radiowe to rewelacja. (2) Chodzę do OTC na zabiegi fal radiowych. Muszę przyznać że efekt jest... Mirka z Gdyni Z pewnością miejsce i zbiegi godne polecenia. (2) Muszę powiedzieć, że byłam zaskoczona komplesowością programu, kompetencją... Joanna Nowakowska Bardzo miłe miejsce! :)))) (2) Zabiegi naprawdę godne polecania!!!! ;] Już po 5 zabiegach widoczna jest... eV super miejsce super obsługa (2) Jestem klientka tego salonu. Na uwagę załuguje przede wszystkim... Dorota wyjątkowe miejsce (2) miejsce, gdzie nic i nikt nie przeszkadza a wszystko pomaga i w wypoczynku i... kasia Zdecydownie polecam :) (1) Jestem młodą dziewczyną, ale mimo to mam problemy ze zdowiem. Dzięki wizytom... Joanna 22 Polecam! (1) Jestem w pełni usatysfakcjonowana z punktu na Morenie. Stosuje dietę (choć... Patrycja