Super! (1) Jestem po pierwszym miesiącu zabiegów wyszczuplających i już są widoczne efekty! G. Wianecka Warto! (2) W chwilę po rzuceniu palenia poddałem się zabiegom RF i elktrostymulacji.Od... Darek Suuuper :) (2) Bardzo mila atmosfera, zabiegi bardzo dobrze działające. Poprawia się wygląd... eve
Polecam salon w Gdyni (1) Jestem dojrzałą kobietą i mam kłopoty z kręgosłupem.Dzieki metodzie Bailine... Joanna z przyjemnością polecam każdemu (1) korzystałam z wielu usług: dermatologicznych (pozbyłam się brzydkich bruzd i... Iwona Very nice place to be (2) Hello, Permanently living in Sweden, I don’t speak much Polish so... Ulrike Gratulacje (2) Jestem pełna podziwu! Udało się Państwu stworzyć wyjątkowe miejsce. Jestem... monika M Rewelacyjne miejsce na wysokim poziomie (1) Brawo dla Pan, miło, czysto, sprawnie ale intymnie i dyskretynie. Miejsce... D. Talgaartd (SF) doswiadczenie, profesjonalizm, skutecznosc - brawo! (2) Pragne Wam serdecznie podziekowac za to ze dzieki Waszym staraniom odzyskalam... M K Cudowne miejsce (1) jestem stała klientka salonu od 2 lat. O sile tego salonu swiadczy... Teresa Kowalska Było super (1) Witajcie, byłem tu w tym tygodniu. Zabieg na ciało czyli masaż genialny i... Sławek Miasto Piekna (1) Mila domowa atmosfera, profesjonalna obsługa, opieka którą otoczony jest... Magda EGZOTYCZNY salon masażu (1) Byłam wraz z przyjaciółką. Ja wzięłam sobie masaż tajski ona relaksacyjny,... Justyna super miejsce:))) (1) Długo szukałam takiego miejsca. Profesjonalizm w każdym calu. Efekt po... aga Dziękuję ! (2) Drogie Panie z OTC, bardzo serdecznie dziękuję za miłą atmosferę,... A.Michałowska 00345 ODCHUDZANIE (2) JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z USłUG TEGO ZAKłADU. MAJą DUZY WYBóR MASZYN NA... Katarzna Głuchowska mój ulubiony salon!!! (1) Polecam wszystkim. Miła i profesjonalna obsługa. Pełen relaks i wspaniałe... Aleksandra pozdrowienia dla najfajniejszego salonu w Gdyni (1) Dziewczyny, dzieki za pyszną herbatkę przy każdej wizycie, za parę... MARTA WOŹNIAK Salon w Gdyni - polecam!!! (1) Jestem klientką salonu od połowy lipca, rezultaty są widoczne: od 17.07 do... Ewa zadzwonilam i zostałam potraktowana opryskiliwie ! (2) Pani która odebrała telefon wymądrzała się i pouczała mnie, to nie... niedoszła klientka