schudłam 12 kg (1) Stosowałam dietę, 3 razy w tygodniu byłam u Agi, uwielbiam ją!!! Teraz... gdańszczanka Rewelacja (1) Wiele pisać chyba nie muszę. Zarówno obsługa - indywidualne podejście do... Mila Miejska Farma Pieknosci (1) Witam jestem stala klientka i musze przyznac iz dawno nie spotkalam sie z... stala klientka
POLECAM !!! (1) Właśnie zakończyłam kurację wyszczuplającą w salonie Bailine. Jak wszyscy, do... Ewa ID 4111 Małgorzata ID 2160 - opinia (1) świetna metoda umożliwiająca stała kontrolę nad figurą, poprawiająca napięcie... Małgorzata ID 2160 Bardzo polecam! (2) Miałam problem z cerą, po zabiegu RF z mezoterapią jest widoczna poprawa.... Ewa Rewelacja! (1) Polecam każdemu! Mężczyznom, też. Ale oni mogą tylko nam kobietom... Longina Czajor Wiosenna metamorfoza (1) Trafiłam do salonu Bailine 3 tygodnie temu na bezpłatny zabieg próbny i... Maja4128 Wspaniałe! (1) Polecam wszystkim! Co najważniejsze - są efekty, a obsługa w gdańskim... Agnieszka 4117/3850 Polecam (1) Miła, sympatyczna a przede wszystkim bardzo kompetentna obsługa... Lena 4136/3850 REWELACJA!!! (1) Dobry klimat, miła obsługa, REWELACYJNE WYNIKI :-) Konsultantki bardzo... Małgosia, 4131/3850 Iwona - opinia (1) byłam na zabiegu urządzeniem focus rf+ -rewelacja pozdrowienia dla Pani Kasi Iwona polecam!!! (1) Trafiłam tutaj z polecenia Pana Romana,mojego stylisty.Po raz pierwszy ktoś... wioletta Super! (2) Super miejsce pod każdym względem. Wybrałam się na tak polecane zabiegi... anka Kobieta piękną jest........ (2) Wreszcie znalazłam miejsce, gdzie, w atmosferze ciszy i spokoju, można... BEATA Wspaniały rehabilitant i masażysta ! (1) Polecam wszystkim Pana Marcina z Afromagi. Nie dość, że wspaniały masażysta,... Agnieszka super (1) super obsługa, Aga Najlepiej samej spróbować, (1) ale jeśli ktoś się waha, to zdecydowanie polecam. Pani Magda jest super, tak... Hanka MIŁE ZASKOCZENIE (1) Kupowałam zaproszenie na prezent dla bliskiej osoby, jeszcze nie skorzystała... Magda korzystałem z zabiegu na twarz (1) Skorzystałem z zabiegu nawilżającego na twarz Bioline. Wrażenia niesamowite.... Marcin