superowa obsluga (1) polecam danka Rewelacja! (1) Polecam wszystkim goraco! Profesjonalna obsługa, miła atmosfera, czysto i... Anka Polecam! (1) Wybrałam zabieg mikrodermabrazji ponieważ moja buzia była przesuszona po... Anita Z.
polecam (3) wszystko pieknie ,tylko uważam,że ceny są najwyższe w trójmieście.Pani... kasia strzał w 10 !!!!!!!!!! (1) Szukałam fryzjera, a trafiłam do kosmetyczki, rewelacyjna obsługa, przyjazny... kachna Super obsługa (1) Bardzo często przychodzę do tego salonu, gdyż jest bardzo dobrze wyposażony w... Ola Fantastycznie! (1) Witam, kożystam z oferty salonu regularnie. I jestem bardzo zadowolona... Asia klient - opinia (1) goraco polecam klient POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Czytając opinię poniżej, po prostu się zbulwersowałam! Sądzę, że dodała ją po... ZADOWOLONA STAŁA KLIENTKA SALON GODNY POLECENIA (1) KORZYSTAM KILKA MIESIĘCY Z RÓŻNYCH I WIELU ZABIEGÓW, STRACIŁAM KILKA... KASIA fatalnie (1) kierując sie opiniami wybrałam sie do salonu na pedicure. moim zdaniem jak... edi polecem (1) korzystałem wielokrotnie z usług różnych instytutów odnowy biologicznej więc... julian Zawsze polecam (1) Panie Adrianie- to co Pan opisuje to naturalna konsekwencja oczyszczania.... Ewelina zmarszczek coraz mniej :) (1) póki co miałam 4 zabiegi radiofrekwencji, a efekty już niepodważalne,... Elżbieta F. POLIGON NA TWARZY !!!!!! (1) Korzystałem z usług Salonu kosmetycznego Spaameed 23.07.09.. Na początku... Adrian właśnie takiego miejsca szukałam!!! (1) Niesamowite, że w samym centrum Gdańska a zarazem na uboczu:) zalazłam... Bożena POLECAM BARDZO ! (1) Polecam nowy obiekt SPA. Profesjonalny sprzęt, widoczne efekty, mila... Dudek Rewelacyjne nowe SPA - polecam (1) O Spa dowiedziałam się od znajomej. Gabinet powstał niedawno więc wszystko... np super - jak zawsze (1) DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM. Przed ślubem zgłosiłam się do tej Kliniki i bardzo się... Angelika Mrowińska Cudowny Salon Kosmetyczny! (1) Byłam już w wielu salonach kosmetycznych trójmiasta, ale Sensual Beauty & SPA... Justyna