wyjątkowe miejsce (1) Niesamowity gabinet, przepiękny, profesjonalizm na każdym kroku, a ceny... Agnieszka POLECAM GORĄCO (1) Mieszkam w Orłowie od lat i od lat nie było tam profesjonalnego salonu odnowy... mile zaskoczona Tak, tak, tak (1) Super miejsce. Pełen profesjonalizm. Chodze do pani Moniki stała klientka
Zabieg na twarz :) (1) Tydzień temu powtórzyłam zabieg oczyszczania twarzy w Spameedzie , Pani... Karolina warto odwiedzić to miejsce (1) Jest bardzo miła atmosfera, miałam wspaniały zabieg z najnowszej linii... Izabela Gosia - opinia (2) z salonu kosmetycznego po peelingu kawitacyjnym wyszłam z popękanymi... Gosia jest super (1) Gorąco polecam to cudne miejsce. Korzystałam kilka krotnie i napewno będę... m prawdziwy raj... (2) Jeśli chcesz uciec od codzienności to miejsce jest idealne:) To SPA jest... karbog nowa klientka (1) Świetne warunki godne polecenia, atmosfera i klimat tam panujący powodują, że... Helena Justyna - opinia (1) Miła atmosfera, życzliwość i pełen profesjonalizm personelu. Polecam,... Justyna polecam panią Monikę (1) Szczerze polecam zabiegi pielęgnacyjne twarzy u pani Moniki. Bardzo cenię u... J Polecam wszystkim!!! (1) Gorąco polecam zabiegi na twarz i na ciało u Pani Kasi. Są to chwile pełne... Julka pewnie że polecam (1) Szczerze polecam paznokcie u Pani Agnieszki. Są super i świetnie się... Marta Byłam zadowolona z usług, ale obecnie jest za drogo :-( (1) Po ostatniej masakrycznej podwyżce wszystkich cen z pewnością się już nie... zdziwiona klientka bardzo polecam (1) Bardzo polecam kosmetyczkę Agnieszke Zawistowską, jest profesjonalna w tym co... Asia M. Świetna sprawa (1) Byłem na masażu dłoni i manicure u Pani Agnieszki. REWELACJA!!! Pełen... Rafał makijaż (1) Pani Agnieszka przygotowała mnie do najważniejszej chwili w moim życiu.... Kasia Niesamowicie (1) Byłam dzisiaj w tym salonie z polecenia przyjaciółki, która strzygła się u... Kinga super (1) jako stala klientka jestem bardzo zadowolona ,a najbardziej z pani Kasi... G. Naprawdę fajne Spa (1) Przekonałam się o tym już kilkakrotnie. Niezależnie czy wzięłam usługę... Nina