Jestem stałą klientką (1) chodzę od dawna do pana Radka na masaże. Najpierw głowa w chmurach a teraz... Marta :) jest super (1) Dostałam w prezencie zabieg na dłonie kawiorowy. Zabieg godny polecenia, tak... zadowolona usuwanie naczynek (2) gabinet swietny, Pani doktor miła, zabieg bolesny ale efekty sa, w cenniku... km
Dorota - opinia (1) Korzystałam wielokrotnie z masaży w Day Spa. Masaż klasyczny pierwsza klasa,... Dorota Mistrz !!!! (1) Byłam u Pana Adriana jestem zachwycona! To wielka skarbnica fachowej wiedzy!... Agata Super..:) (1) Polecam..super masaż,rzęsy oraz extra fryzjer!! Monika Naprawde polecam! (1) Byłam na zwyklym masazu relaksacyjnym a klimat panujacy w Day Spa sprawil ze... Judyta POLECAM!!! (1) Polecam ten gabinet, zabieg miałam bardzo profesjonalnie wykonany. Obsługa... Dorota Atrakcyjne zabieg (3) Byłam w Vivien na zabiegu różanym, coś fantastycznego. Skóra zrobiłą się... Marta goss2008 - opinia (1) urządzone w dobrym klimacie miejsce gdzie można się zrelaksować i zapomnieć o... goss2008 Polecam (1) Miła profesjonalna obsluga, niesamowity klimat na pewno skorzystam jeszcze... Joanna WSZYSTKIM POLECAM (1) Wszystkim będę polecać to miejsce, byliśmy z mężem zachwyceni, spędziliśmy... Dorota Wszystko ok!!! (1) Odwiedziłam ten salon urody po raz pierwszy i jestem oczarowana. Na pewno... kasiula Miło i profesjonalne (1) Bardzo miła obsługa chętna do udzielania wszelkich odpowiedzi, salon oferuje... Monika zdecydowanie polecam (1) dostalem prezent od żony na urodziny, wybralem masaz u pana Radka. Oprocz... Jan Polecamy (1) jest ok Andrzej Chodze regularnie (1) jestem stałą klientką i naprawde jestem bardzo zadowolona i moge polecic.... Kasia rewelacja (1) SPA w środku miasta!!!!!! nowoczesne zabiegi, kosmetyki, miła atmosfera,... Delles polecam (1) Polecam wszystkim usługi w tym salonie, bardzo przyjemne miejsce, uprzejma... Maria masaż (1) Byłem ostatnio na masażu - prezent od żony na świeta - u pana Radka.... Tomek