Zdecydowanie Pan Robert fryzjer (1) Pan Robert jest bardzo zdolnym fryzjerem. Ma zmysł artystyczny. Świetne... zadowolona klientka Warto się tam wybrać! (6) Salon Spameed jest miejscem niezwykłym.. Cudowny,profesjonalny personel ktory... Anka ZDECYDOWANIE najlepszy salon w Trójmieście! (9) Jestem fanką zabiegów spa, korzystałam z ofert różnych salonów w Trójmieście... Fuschia
d - opinia (1) Polecam! jedyny salon, w którym fachowo zajęto się moją bardzo wymagającą i... d cuuuudowniiiieeee!!!! (1) polecam wszystkim! pełen profesjonalizm i cudowne efekty po bhs!!! Ewka odnalazłam (1) Jakiś czas temu byłam w centrum handlowym Wzgórze i natrafiłam na stoisko... ja To jest to czego szukałem!!! (1) Bardzo intymne miejsce w klimacie Wschodu dyskretny zapach relaksująca... Andrzej Jestem miło zaskoczona (1) Byłam na dniu otwartym. Zaprezentowano nam bardzo Ciekawą ofertę zabiegów... Ewa widoczne efekty (2) Polecam,prawdziwie profesjonalne miejsce,korzystałam z zabiegów na twarz i... Iza Makijaż permanentny (5) Długo zwlekałąm z podjęciem decyzji, czy zrobić makijaż permanentny. Bałam... Barbara miło, sympatycznie, konkurencyjne ceny. (1) Nowe, miłe miejsce. Idealne dla facetów, którzy nie czują się tu jak u... Maciej SCHUDŁAM;))) (1) od wieków już sie odchudzałam i nigdy nic nie schudłam. Niby pare kilo w dół... EKSTRA LASKA;)) Zdecydowanie Polecam!!!! (2) Jestem bardzo zadowolona z usług w tym gabinecie dermatologicznym :) Miałam... Ewelina Polecam (1) Goraco polecam, miła i profesjonalna obsługa . Zawsze korzystam będąc w... Lusia opinie (1) Zdecydowałam się na wybór właśnie tego miejsca po przeczytaniu opinii na tym... Ewelina Jestem bardzo zadowolona! (1) Zdecydowanie polecam. Nie miałam konkretnego planu w związku z nową fryzurą.... chiflada ELŻBIETA (1) SKORZYSTAŁAM Z ZABIEGU FOKUS RF NA TWARZ, ZABIEG TRWAŁ 1,5 GODZINY,ALE PRZY... ELŻBIETA Pełen profesjonalizm! (2) Miejsce godne polecenia wszystkim osobom ceniącym profesjonalną obsługę i... Dominika OLA - opinia (1) bardzo fajny klimat i masazysta :) goraco polecam usugi p. Bartka :) OLA Rewelacyjny klimat Wschodu:) (1) Byłam w Vitao Day Spa na masażu we dwoje.Choć na co dzień jest tam jeden... Ewa