;-) (1) Bardzo mnie zaskoczyła atmosfera panująca w Day SPA, myślałam że bedzie po... Joanna polecam zabiegi u pani dr Larczynskiej :) (1) dlugo szukałam dobrego gabinetu gdzie mogę zrobic zabieg usuwania przebarwień... goska poprostu cudnie!!! (1) byłam dzisiaj na masażu benessere i jestem bardzo zadowolona:)!przepiękny... kasia
za kótko (1) świetna lokalizacja. intymna atmosfera, ładny zapach, wspaniały głos... poirytowana Zdecydowanie polecam (1) Profesjonalna obsługa, urozmaicona oferta, usługi na wysokim poziomie,... Majka Zadowolona klientka (1) Od sierpnia korzystam z róznych zabiegów, jakie oferuje salon. Po każdej... Blanka Sylwester (1) hej dziewczyny, tu jest super!!. Pani Dominka obejrzała mnie od stóp do głów... GERDA rewelacja (1) miałam ochote na relaks i wybrałam się do tego salonu na jakiś zabieg na... Marta Shiatsu (1) Idealne miejsce by się zregenerować i skorzystać z usług na naprawdę wysokim... Ola Pełen profesjonalizm (1) Raz na jakiś czas korzystam z usług kosmetycznych. Mimo,że nie są to zabiegi... Lidia Polecam (1) Pierwszy raz korzystalam z usług tego gabinetu. Jestem pod dużym pozytywnym... ewa Pozdrowienia dla pana Radka i pani Kasi (1) Pan Radek - masażyta postawil mnie na nogi (dosłownie), a pani Kasia... Ania Instytut Vivien jest cudownym miejcem! (2) W Vivien kazdy moze poczuc sie wyjatkowo, to miejsce ma niesamowity,... Marzena Uhryn ODMLODZONA :) (1) Jestem stala klientka salonu Ideale.Korzystam z zabiegow FOKUS RF na twarz i... klientka Pełen profesjonalizm i relaks! POLECAM. (1) Jestem klientką salonu IDEALE od lipca.Korzystałam z serii zabiegów FOCUS... AsiaSz POLECAM!!!! (1) Leczylam sie prawie pol zycia z powodu tradzika u roznych dermatologow (co... J.A. Warto polecić innym dobre miejsce (1) Korzystam od kilku miesięcy, głównie z zabiegów ujędrniających ciało i... Zuzanna Jak na zabiegi to tylko do Pani Kasi!!! (1) Pani kasia jest rewelacyjna. Zawsze miałam problemy ze skórą a teraz to tylko... Stała klientka Rewelacja (1) Byłam w salonie po raz pierwszy. Wcześniej słyszałam o nim od koleżanki. Już... asik zachęcam :) (1) Odwiedziłam po raz pierwszy to miejsce (podarunek od chłopaka), miałam... Izabela