kupon groupon (1) Bylam kilka dni temu w tym salonie i zdecydowanie odradzam korzystanie z jego... Lusia Udana pierwsza wizyta (2) ...zachęca do kolejnych. Od pewnego czasu szukałam innego spa, niż to, z... Fuschia kupon grupon (1) Korzystałam juz z usług i bylam bardzo zadowolona teraz sie zawiodłam. Uwaga!... iw
Focus RF 3d (1) Z przyjemnością mogę polecić zabieg i salon, który go oferuje. Skorzystałam... m Pani Dorota (1) Według mnie pani Dorota jest super. Potrafi dobrze doradzić i poprowadzić od... I.W. Wielkie rozczarowanie... (1) oferta promocyjna z groupona: zabieg mikrodermabrazji na... ja Piękna buźka (1) Witam, jestem po porodzie, w ostatnim czasie bardzo pogorszyła mi się cera :(... Małgosia Bardzo Dobry Salon (1) Byłam w tym salonie w styczniu po raz pierwszy i wyszłam bardzo zadowolona.... Barbara W Walentynki (1) Jestem tak mile zaskoczona, że postanowiłam polecić ten salon innym.... E. Rutkowska Masaż kamieniami (1) Bardzo mi się podobało, niezwykle relaksujący masaż.. Człowiek poprostu... Paweł zawsze polecam (1) Zawsze miło i profesjonalnie. Pani Agnieszka to mistrz w swoim fachu!. Masaże... Piotr pan adrian-mega nie punktualny, NIE POLECAM (2) uwaga drogie panie jak umawiacie się z panem adrianem, bo już chyba myśli ze... punktualna Pan Adrian (1) Super człowiek i fryzjer. Bardzo miły, uśmiechnięty, z ogromną wiedzą na... Iza ... (1) Zrobiłam sobie w tym salonie makijaż stały brwi - jestem zadowolona, super... Anna Polecam na Walentynki (1) Jestem stałą klientką Spameedu od ponad roku i jestem bardzo zadowolona ze... Ania polecam (1) szczerze mówiąc, to wizyta była prezentem podczas zimowego pobytu nad morzem.... Kasia można polecić (1) W tym salonie panuje niezwykle ciepła atmosfera, po wejściu wszelkie kłopoty... Di ipl (1) robiłam zabieg ipl w Gdyni, jakis czas temu. Ogolnie uwazam,z e pani doktor... Jolanta Serdecznie polecam!!! (1) Kilkakrotnie korzystałam z usług tego salonu i jestem bardzo zadowolona.... Jola Monika - opinia (1) Chcialy bysmy bardzo podziekowac za fantastyczny dzien u panstwa. Niesamowita... Monika