Olcia1212 - opinia (1) Nie polecam!!!! Olcia1212 nigdy więcej (1) widzę ten sam problem dotyczy i mnie;/ bardzo żałuję wydanych pieniędzy, co... basia endermologia - bardzo skuteczny zabieg (1) Korzystałam z endermologii, jestem pod wrażeniem, jak zmieniła się moja... Marzena
Pan Adrian-obłędnie zdolny!! (1) Skorzystałam z usług wspaniałego fryzjera-stylisty, i jestem absolutnie... Katarzyna Pan Adrian - polecam (3) Znając Pana Adriana, aż trudno uwierzyć w to, co tu napisane, znam go już... Marzena Bardzo nieprofesjonalnie !!! (1) Witam, widzę że moja opinia nie jest tutaj jedyna. Powiem krótko czekałam 1,5... klientka Zadowolona klientka z kuponem groupon (2) Ja również skorzystałam z oferty groupona w sensual na mikrodermabrazje, co z... M. POLECAM (1) Wczoraj byłam na peelingu ciała, chciałabym podziękować Pani wykonującej... Agnieszka Opinia o zabiegach mikro z grupona! (1) Witam. Wszystko było oki do momentu przyjścia na wizytę, bo nawet z... Fasola polecam wymagajacym (1) bylam w spameedzie na zabiegu na twarz. bardzo mila atmosfera, pani... zadowolona Rewelacja! (1) Obsługa na bardzo wysokim poziomie. Kontakt mailowy jak i telefoniczny... Ania Miłe zaskoczenie (1) Wykupiłam masaż z groupona i troszeczkę się bałam jak będę potraktowana... Karolina beznadzieja (4) Również skorzystałam z oferty Groupon i potwierzdam zdanie moich... Pxxx Jestem zawsze bardzo zadowolona z mikrodermabrazji (3) Klientką Sensual Spa jest od ponad roku, zanim jeszcze ruszył groupon. Kilka... Ola Zdecydownaie polecam! (1) Moje drogie Panie. Zdecydowanie polecam ten salon. Zarówno jakość usług jak i... Magda kupon grupon a mikrodermabrazja (3) Sprawdziłam i tez mam wrażenie, ze z kuponem grupon zabieg mikrodermabrazji... klientka Klienci groupon traktowani są jako natręci!! (1) Udało mi się wykorzystać tylko jeden z 3 zabiegów, za które zapłaciłam w... mimi SUPER! (1) Znalazlam ten salon na internecie. Mial bardzo dobre opinie wiec zamowilam... Ilona z Geteborga katastrofa - mikrodermabrazja w 10 min. bez demakijażu (1) To są chyba żarty. Nigdy tam więcej moja noga nie postanie i moich znajomych... KLIENTKA CZUJĄCA SIĘ JAK NATRĘTK Anna - opinia (1) Polecam wszystkim! Anna