Nie mam zdania (3) Nie mam zdania co do tego jakie zasady panują w tym miejscu... Znajoma,... Jolanta uwaga na groupon (5) Przestrzegam przed ofertami groupona. Mikrodermabrazja na twarz+szyję+dekolt... karo Po prostu ekstra! (1) Wykupiłam kupon na klubie zniżek na manicure i pedicure. Już kilka razy... Monika
świetny personel (2) wspaniałe miejsce, godne polecenia. Bylam juz kilka razy i zawsze wychodze... Aga Goraco polecam. (1) Cudowny klimat i piękny wystrój. Obsługa i jakość usług na najwyższym... klientka PORAŻKA (1) Czytam komentarze i przyłączam sie do wszystkich zawiedzionych,... Adka KOSZMAR!!! NIGDY WIĘCEJ!! ŻENADA (6) STANOWCZO ODRADZAM KORZYSTANIA Z TEGO PSEUDO GABINETU. OBSŁUGA BEZNADZIEJA-... ciastek Relaks na szóstkę! (1) Niedawno po raz pierwszy odwiedziłam MANA Spa. Jestem pod ogromnym wrażeniem... zrelaksowana :) Nie maja czasu na klienta, ida na ilosc a nie na jakosc (1) Nie maja czasu dla klienta, ida na ilosc a nie na jakosc W salonie zakupilam... Anna Naturalne piękno!!! (2) Niedawno otrzymałam zaproszenie do Mana Day Spa. To był bardzo miły prezent!... mon. NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Jak mozna zrobic mikrodermabrazję w 12 min ...no pytam Jak ?????? DZIEWCZYNY... Asia wypełnianie zmarszcek Dr Larczyńska (1) Chcę powiedzieć ,że chodziłam do kilku osób z moją zniszczoną twarzą ale... Krystyna Nie polecam!!!! (1) Dołączam do grona niezadowolonych klientek z kuponami z groupon. zdecydowałam... I.W masaż z Gruponem (1) Kupiłam kupon Grupon na masaż gorącymi kamieniami. Niestety nie miałam... ajeh Cennik (2) Wniskujac z tego ze na stronie internetowej nie ma cennika to pewnie ceny... zainteresowana fatalna właścicielka, świetne kosmetyczki (2) korzystałam z masażu raz, bylo bardzo miło, miałam szczęście, bo telefon... m Super podejście do Klienta :) (3) Salon mam kilka minut od pracy, skusiłam skorzystać się z zabiegów... Monika EMI - opinia (1) Vivien znalazłam w internecie szukałam masaży ujędrniających gdzie cena... EMI masaż relaksacyjny - polecam ! (1) po codziennej bieganinie polecam wszystkim pół godzinny masaż relaksacyjny !... jagoda bardzo miło (1) byłem już kolejny raz w łaźni parowej. obsługa przemiła. naprawdę trudno się... staszek