Super miejsce! (3) Kilkakrotnie korzystałam z usług salonu. Jestem szczerze usatysfakcjonowana... Magda S. PO PROSTU KPINA I LEKCEWAŻENIE KLIENTÓW STANOWCZO ODRADZAM (2) Zabieg przekładany wielokrotnie, odwoływany na 30 minut przed wizytą , a... Ally jestem na tak;-) (1) polecam wszystkim - można się wspaniale zrelaksować w tym magicznym miejscu,... Tesa
Pełen relaks:) (1) Panie Bartku masaż aromaterapeutyczny był cudowny, nie spodziewałam się... D.S. bardzo przyjemnie :) (1) Po raz drugi skorzystałam z kuponu grupon na peeling całego ciała wraz z... Madzia Świetny pakiet dla Przyjaciółek! (1) Ostatnio z Przyjaciółką skorzystałyśmy z pakietu zaproponowanego przez... uLTRA ODRADZAM - brak profesjonalizmu (1) Po pierwsze mikrodermabracja z maską algową - czas wykonania 20 min !!! Po... Zszokowana Absolutnie nie polecam!!! (1) moja noga więcej tam nie postanie! Organizowałam spotkanie dla moich... Asia Super! (1) Super salon kosmetyka i fryzjerstwo pierwsza klasa. Jestem bardzo zadowolona... Zadowolona Obsługa poraża brakiem profesjonalizmu (1) Personel bardzo niesympatyczny. Pomimo umówionego masażu został on odwołany... Zawiedziony Profesjonalna kosmetyka (1) Ciekawy klimat, bardzo miła obsługa, super wykonana usługa kosmetyczna. Masaż... Michał Profesjonalizm !?!?!? (1) Byłam na wizycie w salonie jako klientka grupona. Mam problem z... klientka Polecam to miejsce (1) Jestem klientką od dłuższego czasu i bardzo sobie chwalę.Korzystam z zabigów... Barbara Chmielewska Najgorszy salon, w jakim kiedykolwiek byłam ! ! (1) Piszę tą recenzję przede wszystkim, aby ostrzec przyszłe klientki tego... Monika No no no MANA DAY SPA (1) TO JEST TO CZEGO BRAKOWAŁO W GDYNI. KLIMAT, MIEJSCE, LUDZIE. PRAWDZIWY... PIOTREK K Dla duszy i dla ciala (1) Wspaniala obsluga! Profesjonalny personel! Nie mieszkam juz w Gdansku , wiec... Beata pełen relax (1) Juz od samego wejścia czuć pozytywne wibracje w tym spa. cisza, spokoj i... ola Masaż sportowo-zdrowotny (1) Jestem klientka pani.Adriany która zajmuje sie masażami zdrowotnymi,to był... Stała klientka Makijaż permamentny (1) Jestem stałą klientką spa. Ostatnio niestety skusiłam się na makijaż... Gosia Bajeczka (1) Z czystym sumieniem drogie panie POLECAM. Zrelaksowana ,wypoczęta po cięzkim... Jola