usługi kosmetyczne (1) Trafiłam do Ecosfery zupełnie przypadkiem, muszę przyznać,że jestem... Żaneta bhs, mezoterapia i apollo (8) Dzieci na dzień matki wykupiły mi zabiegi w salonie z któych byłam bardzo... Ala może być, ale SPA to nie jest (1) Kilkukrotnie korzystałam z usług kosmetycznych oraz fryzjerskich w zeszłym... ona1
Śmiało mogę polecić! (1) Jestem bardzo zadowolona z efektu, Pani kosmetyczka sama dobrała mi rzęsy, i... Ania Masaż (8) Witam, czytam poprzedzające mnie opinie i jestem zaniepokojona faktem, że... Jolanta same korzyści (1) Miła atmosfera, dobre kosmetyki - za małą cenę. Ania PANI ANIA (1) U TEJ PANI BYŁAM KILKAKROTNIE. UWAŻAM,ŻE JEST FENOMENALNA. MASAŻ W JEJ... ELIA groupon (2) Mila i profesjonalna obsluga, masaz rewelacyjny! Nie rozumiem ponizszych... ania polecam serdecznie (1) Byłam z Grupona, bardzo polecam zrelaksowałam się jak nigdy, pełen... Aga szczerze polecam :-) (1) byłam, zobaczyłam, sprawdziłam i szczerze polecam. Fantastyczna obsługa,... Olga Monika - opinia (1) ostatnia wizyta wiązała się z fryzurą i makijażem ślubnym- zarówno upięcie... Monika Fachowa obsługa i miła atmosfera (1) W salonie skorzystałam z manicure hybrydowego. Jestem bardzo zadowolona z... Kasia Ha pełen profesjonalizm (1) obsługa fantastyczna, zawsze uśmiechnięta i bardzo profesjonalna. Korzystam... Marta Zdecydowanie polecam (1) W dniu urodzin żona wręczyła mi zaproszenie do Mana Day Spa na 2h masaż Lomi... Paweł Depilacja (2) Do Ideale chodzę od kilku miesięcy na depilację pastą cukrową. Piękny... Asia Polecam (1) Skorzystałam z pakietu na ultradźwiękową liposukcję, jestem już po 3 zabiegu... Karolina WSTYD SIE TERAZ POKAZAC!! (4) wczoraj umowilem sie na wizyte do fryzjera w tym oto lokalu. Myslalem ze... Lucjan Oxybrazja (1) Pierwszy raz byłam na takim zabiegu. Pani kosmetyczka zapewniała, że efekty... P. Magda Depilacja (1) Robiłem depilację pleców u pani Ani.Szybko,sprawnie i o dziwo... Robert świetny fryzjer (4) Polecam Pana Adriana, niezwykle miły i kompetentny fryzjer. Doradził mi jak... Ewa