polecam pania Paulinę (1) Bardzo ładnie scięcie i dobrany kolor. Martyna Bardzo fajne dziewczyny! (1) Ostatnio skorzystalam z uslug tego salonu,jestem bardzo zadowolona z uslug u... Katarzyna Odradzam zakup gruponów !!! (2) Ciągle się ogłaszają z gruponami, sprzedają ich sporo a potem wykręcają się... Niedosza klientka
Same pozytywy Polecam wszystkim (1) Chcialam bardzo podziekowac za cudowne chwile relaksu zakupilam grupona na... sylwia solarium (1) Wgabinecie odnowy biologicznej Mariposa w Oliwie ul.Czerwony Dwor 17 .jest... Krzys Rewelacja ! (1) Pani Asia masażystka ma magiczne ręce . Bóle pleców , spięcia w łydkach... Natalia Plusy i minusy (1) Pani w recepcji - kobieta koło 40-50tki jest głośna, drze się na cały... Patrycja Super! (1) Polecam wszystkim, byłam tam kilka razy u fryzjerki- Oli.Jestem bardzo... Kasia Bardzo miło i przyjemnie;D (1) Od ok.2 lat jestem klientką tego salonu,a konkretniej p.Oli.Uważam że jest... Stała klientka w 100 % polecam (1) kolejne babskie popołudnie w 100 % spełnione - pełen relaks, czas tylko dla... Magda Relaks na piątkę ! (1) Skorzystałam w Salonie Ideale z masażu objętym promocją z Grupera. Pani,... zadowolona Polecamy! (1) Od lat jesteśmy z mamą stałymi klientkami Pani Basi - fryzjerki. Jest... Maartinka1555 Najlepsza fryzjerka - Pani Basia (1) Niedawno, po raz pierwszy korzystałam z usług Pani Basi-fryzjerki. Z ręką na... Kasia masażystka Pani Asia (1) Faktycznie, zgadzam się z opiniami, oddać się w ręce Pani Asi, to sama... Lidia Kostrzewa Fryzjerka Pani Basia (1) Witam, chodzę do fryzjera do pani Basi od kilku dobrych lat i nigdy nie... Lidia Kostrzewa Niezapomniany pobyt w salonie IDEALE (1) Wspaniałe chwile relaksu przeżyłam w pięknym i urządzonym w dyskretnym stylu... Violetta rewelacja (2) Chodzę do pani Agnieszki Zawistowskiej na paznokcie juz od lat. Na początku... Majka ewa.rogo - opinia (1) Już po pierwszej wizycie w salonie IDEALE wiedziałam, że to jest to, czego... ewa.rogo ata211 - opinia (1) Polecam salon - rewelacyjna p. Asia (zabiegi na ciało), miło, sympatycznie,... ata211 Warto !! (1) Ofertę miałam z grupona jako prezent więc wybrałam się z Mamą na pakiet... Agnese