Beauty Derm Instytut Day Spa w Hotelu Novotel Marina - polecam (1) Witam. Gorąco polecam salon kosmetyczny Beauty Derm Instytut Day Spa w Hotelu... Ania TRAGEDIA!! (1) takiego braku poszanowania klienta jeszcze nie widziałam!!! doradzcie jak... niezadowolona klientka Pan A. - opinia (2) Byłem w tym salonie na masażu twarzy z maseczką algową. Masaż boski i bardzo... Pan A.
Super wystrój (1) Byłam zaskoczona wystrojem i klimatem. Na pewno tam wrócę. Skorzystałam z... Malrena T Polecam (1) Bartek jest najlepszym masażystą z kilkudziesięciu, których odwiedzilem w... Bartosz bylam klientka tego salonu (3) bylam klientkja tego salonu, jednak ceny odstraszaja,w pruszczu mozna znalezc... danuta bossssssko :) (1) Voucher na "czekoladowa rozkosz" w Mana Day Spa dostalam w prezencie i... byl... iza Polecam! (1) Wczoraj odwiedziłam Mana Spa i jestem zachwycona! Aromaterapeutyczny masaż... Ania Zadowolona w 100% (1) Zakupiłam pakiet zabiegów mikrodermabrazji na gropponie i byłam przekonana ze... Katarzyna C. Jestem zachwycona (2) Zgodnie z obietnicą dodaję swoją opinię, a jest ona taka, że czułam się... Klientka Nawet nie wiedziałam że jest tak piękne miejsce (1) Jestem zachwycona. Amanda Kosmetyka (1) Chodzę do tego salonu od lat i jestem bardzo zadowolona z zabiegów... Ania CZY SALON JESZCZE DZIAŁA? (2) WŁAŚNIE OTRZYMAŁAM SMS-A O ODWAOŁANEJ WIZYCIE PO RAZ TRZECI. MAM PYTANIE CZY... Laurell Żenująca jakość obsługi klienta!!! (2) Z dużym wyprzedzeniem umówiłam się na zabieg mikrodermabrazji, a w dzień... Oszukana Kpiny (1) Nie kryję swojego oburzenia dla działan tego salonu. Kilkakrotnie korzystałam... bella Mikrodermabrazja (1) Cóż zabieg cudowny, wyszedłem zrelaksowany na maximum moich wrażen... Pan PIOTR NIE DAJCIE SIĘ NABIĆ W BUTELKĘ (2) Nie polecam tego salonu, gdyż zostałam oszukana. Koleżanka odsprzedała mi... oszukana Profesjonalniy salon, godny polecenia (1) Ceny są dość wysokie, ale warto wypatrywać promocji. Sylwia Bardzo pozytywnie :) (1) Miałam kupon z grupera na peeling całego ciała i masaż, peeling bardzo mocny... Lily masaż marzenie (5) Polecam masaż u pani Agnieszki. Wspaniała atmosfera, dużo świec, żywe kwiaty,... Iza