Polecam (1) Przyjemny wystrój, relaksująca muzyka. Peeling i masaż wykonane... klientka Depilacja (5) Czemu na stronie coherent nie widnieje studio Marrakesh przy `salonach... zdziwiona relax, odprężenie, profesjonalizm, najwyższa jakość usługi (1) Ciągły stres spowodowany szybkością życia powodował, że byłam na codzień... Katarzyna Maria Viktoria
Chwila Zapomnienia (1) Wizyta w salonie Ideale była jedną z najwspanialszych chwil jakie mnie... Katarzyna Masaż Loma Loma (1) Jestem oczarowana masażem Loma Loma u Marka. Na pewno wrócę Marta Pełen profesjonalizm (1) Jak najbardziej polecam. Przytulne, ciepłe pomieszczenia, czysto, schludnie.... Ania Grupon (5) Witam, jestem koleją niezadowoloną z obsługi po wykupieniu gruponu.... kasia-kaha Jestem bardzo zadowolona (1) Skorzystałam kilkukrotnie z depilacji laserowej. Moje wcześniejsze... Joanna Polecam (1) Dziwię się, że nie ma tu jeszcze żadnej opinii, bo to bardzo dobry salon.... K. Polecam (1) wiem, że salony potrzbują opinii w interenecie, dlatego piszę:) właśnie... Ewa Salon na 6! (1) Witam! Z czystym sumieniem mogę wystawić pozytywną opinię, Wraz z dziewczyną... Damian POLECAM!!!!! (1) korzystam z porad i usług dr Beaty Larczyńskiej-polecam, pełen... Margol Sympatyczny gabinet warty polecenia (1) Fajne miejsce. Trafiłam z Groupona na keratynowe prostowanie włosów. Usługa... t. Polecam p. Darię (1) Gorąco polecam p. Darię (kosmetyczka). Rewelacyjny masaż twarzy!!!... Małgosia S. UWAGA!!! (2) Kupiłem grupon na prezent, umówiłem wizytę na koniec maja i nie zostaliśmy... Radek Wykupione usługi SPA (3) ja mam wykupione w październiku usługi SPA. Ciekawe czy dostanę pieniązki... Ania Rewelacja (1) Jestem pod wielkim wrażeniem podejścia do Klienta zarówno przez Panią Anię... Kasia MASAKRA!!!!! (3) Mialam umowiona wizyte z gruponu niestety kilka razy ja przekladano z ich... k całkiem fajnie (1) no spa jak spa, podstawowe zabiegi są, obsługa przyjemna. ktos niżej napisał... ola Odradzam (2) Kilka dni temu byłam w salonie kosmetycznym Forum Day Spa na zabiegach z... xxx