Tomek - opinia (1) Goraco polecem zabiegi w tym SPA, w szczególności masaze. Bardzo miła... Tomek Szczerze polecam!!! (3) bardzo spodobało mi się w OpenSpa. Pełen profesjonalizm. Począwszy od obsługi... Sabina Przyjemnosc i relax (1) Witam!Miejsce ,ktore powoduje ,ze zapomina sie o ciezkim dniu i szarzyznie... Alexandra
POLECAM (2) Witam, przypadkiem trafilem do SAND SPA w hotelu SCANDIC Gdańsk, skorzystalem... Krzysztof polecam! (1) obługa bardzo miła i profesjonalna, zabieg- masaż i peeling całego ciała-... natalia kupon-grupon (1) Zabieg trwał 15 min...kpina totalna ,pani Kasia kosmetolog beznadziejnie... Ewelina totalna kpina ... (3) Przynam, że nistety jak poprzednicy skusiłam się na grupona ... Wielokrotnie... Eline grupowicz (1) Wykupiłam karnet gruponu na 3 zabiegi mikrodermabrazji z maską algową o... Barbara pedicure (1) Chodzę do Pani Agnieszki na pedicure i jestem zawsze bardzo zadowolona. Jest... M. totalna porażka (3) 90 zł wydane na grouponie za kupon na mikrodermabrazję to jakieś totalne... Ola Grupon -kupon namiastka mikrodermabrazji... (2) Jestem kolejną niezadowoloną klientką (od razu mowię ze nie jestem z... niezadowolona klientka BDB (1) Korzystałam z kuponu groupon, duży + za możliwość wyboru jednego z 3 masaży,... Aga nie poolecam! (1) Niestety skorzystałam z usług 2 razy i tym razem to ostatnia moja wizyta.... była klientka Ostoja relaksu. (1) Jeśli szukasz miejsca maksymalnego relaksu to nie znajdziesz lepszego... Rafal profesjonalnie i miło (1) Byłam w salonie IDEALE dopiero kilkukrotnie,ale już wiem,że będę tam wracać... Wiesława Kamińska kompletna dezorganizacja i niemiła obsługa (1) też mam kupon groupon i nie mogę chyba z niego skorzystać, bo albo nikt nie... olga wspaniałe zabiegi,przemiła obsługa (1) Korzystam z usług salonu IDEALE w Gdyni od kilku miesięcy.Wspaniałe zabiegi... Joanna Żurek mikrodermabrazja z grupona (1) Witam Wszystkich, Kupiłam na gruponie kupon na mikro i jestem bardzo... Zawiedziona brak profesjonalizmu (1) niestety korzystając z oferty z Groupona zauważyłam, że Panie (głównie Kasia)... kasia klientka - opinia (1) witam. w pierwszej chwili przypływu gniewu i bezsilności po wykorzystaniu... klientka