Jesteśmy bardzo zadowolone (1) Razem z koleżanką skorzystałyśmy z pakietu dla przyjaciółek, spędziłyśmy w... Basia Urodzinowe Party w Spa (1) IDEALE na moja prozbe zorganizowalo Spa Party dla mnie i moich gosci. Bylysmy... Dorota Jestem bardzo zadowolona (1) Jestem można już powiedzieć stałą klientką Secret Day Spa. Ostatnio... Alicja
Polecam (1) pozdrowienia stały klient Rewelacja (2) Najlepszy salon w jakim byłam, rodzinna atmosfera, miło, profesjonalnie,... Marzena Na przestrogę. (1) Wybrałyśmy się z mamą po urlopie na kilka zabiegów przed powrotem do pracy by... Kinga po opalaniu (1) Po opalaniu mocno wysuszyłam skórę. Moja Pani kosmetyczka poleciła mi... Anna Zanter Polecam (1) Z samego masażu jestem bardzo zadowolona. Bardzo przyjemny wystrój pokoju,... Joanna Miejsce godne polecenia (1) Wszystkie usługi, które miałam wykonane w salonie zostały zrobione starannie... Maria pilates (1) byłam w sensual pierwszy raz bo mój mąż mi zrobił prezent. Byłam na masazu... Aśka DZIĘKUJĘ DZIEWCZYNY (1) ŚWIETNY I PROFESJONALNY SALON. DZIĘKUJĘ DZIEWCZYNY ZA WYSŁANIE MOJEGO... ASIA Zadowolona (1) Jestem po kuracji migdałowej i tak jak obiecano poprawa jest znaczna. Podoba... Magda Na 4+ (1) Miejsce rzeczywiście bardzo ładnie urządzone- oaza spokoju w centrum... Meegi Rewelacja! (1) Klimat super! Alina Garska Kosmetyka -Bardzo profesjonalnie - miło (1) Skorzystałam z usług Pani Agnieszki i jestem bardzo zadowolona.Miła atmosfera... Bożena super (1) chodze do pani Moniki i do pani Kasi. Pani Monika to najlepsza kosmetyczka na... Anka Jak najbardziej polecam (1) super miejsce, bardzo ciche, przyjemna atmosfera zabieg profesjonalnie... Karola NIEWIARYGODNE !!! (3) Moje kontakty z tym salonem zaczęły się zupełnie przypadkowo, chciałm... Arleta prawdziwy relaks (1) Pani Agnieszka bardzo miła i profesjonalna! Zabiegi niezwykle przyjemne i... Monika Polecam (1) W końcu coś zaczyna się dziać w Pruszczu na wysokim poziomie! Profesjonalne... Karolina