Cudowny Salon Kosmetyczny! (1) Byłam już w wielu salonach kosmetycznych trójmiasta, ale Sensual Beauty & SPA... Justyna udany wieczór panieński (1) Spędziłam z koleżankami część swojego wieczoru panieńskiego, skorzystałyśmy z... Martyna Very Happy (1) Powiekszylam sobie usta tu i jestem bardzo zadowolona,,, sa bardzo naturalne... Magdalena
POLECAM :) (1) Serdecznie polecam - miła i bardzo profesjonalna obsługa, duża elastyczność i... ABR wspaniały Dzień Matki (1) Dostałam od syna zaproszenie na zabiegi w Państwa Klinice. Chciałam bardzo... Hanna zmarszczki (1) Pani Dr.jest bardzo miłym lekarzem i bardzo dobrym fachowcem, mimo mojego... Damian Gorąco polecam!!! (1) Moja narzeczona zrobila mi prezent i wykupiła Nam zabiegi w Sensual Beauty &... Wojtek i Wioleta polecam! (1) bylam dzis na podstawowej mikrodermabrazji wraz z ultradzwiekami. zabieg... natalia kurs masaz tajski, indonezyjski, tajskimi stemplami ziolowymi, tajski masaz stop gdansk warszawa (1) Serdecznie zapraszamy na kolejne, cykliczne warsztaty masaży z Azji... massagewarsaw Nie tylko dla osób z nadwagą (1) Do salonu trafiłam po utracie 13 kilogramów wagi. Nie muszę mówić jak wygląda... Hanna ID 3916 Polecam (1) niezwykłe miejsce. Polecam masaż GŁOWA W CHMURACH - boskie doznania anka Polecam bez wahania. (1) Centrum bardzo przyjemne. Personel rzeczywiście kompetentny. Obsługa grzeczna... Hanka M. Bailine doskonały relaks i gimnastyka bez wysiłku (1) Jestem otyłą emerytką po sześćdziesiątce walczącą bezskutecznie z tym... ID3477 Basia 3393 (1) Od trzech lat jestem stałą klientką salonu Bailine. Regularnie tracę zbędne... Basia Aerobik bez wysiłku (1) Polecam wszystkim, którzy nie mają czasu na uprawianie sportu albo wcale,... Marta 3858/3850 Polecam (1) Nie mogłam sobie poradzić ze swoja nadwagą i figurą, stosowałam rożne diety... Grażyna 2482 Gorąco polecam:):):) (1) Bardzo miła i kompetentna obsługa, zawsze gotowa we wszystkim pomóc i... Beata 4118/3850 Zadowolona klientka (1) Jestem bardzo zadowolona i szczerze wszystkim polecam (id3495) Monika Tomek - opinia (1) Znam Marcina już bardzo długo i zawsze pomagają mi jego masaże - zwłaszcza,... Tomek Wosk i henna rzęs... (1) ...byłam na w/w zabiegach u Pani Kosmetyczki - bardzo miła i muszę napisać,... Magda