Masaż na wysokim poziemie (1) Masażysta posiada wiedzę, oprócz masażu przekazuje wiedzę oraz uczy klienta... Dorota skorzystałam wielokrotnie z zabiegów leczniczych (1) Mogę śmiało polecić Pana Marcina, rzetelny, z niebywałą precyzją zajmuje się... Kasia POLECAM! (1) Rewelacja! Naprawdę polecam! Fantastyczne miejsce! Pełen profesjonalizm Pani... Anna Nowak
sprobujcie , bo warto (1) Bardzo jestem zadowolona z zabiegow w gdynskim salonie . Dzieki... Katarzyna Kaminska super sprawa... (1) Miło,czysto i przyjemnie a do tego efekt murowany.Bardzo miła obsługa,fachowa... Gosia Polecam gorąco (1) To była moja pierwsza wizyta w tego rodzaju miejscu i przyznaję, że jestem... Dorota Potwierdzam .. bardzo fajne miejsce. (1) Super klimat, dobre ceny, świena muzyka, wyśmienita obsługa. Warto tam... Anna Zielińska bardzo polecam!!! (1) korzystałam z usłu jak na razie tylko 2-krotnie ale muszę przyznac, że salon... Agnieszka na TAK (1) cisza,spokoj,dobra muzyka,usmiechniete Panie,pelen... m Pączuś - opinia (1) REWELACJA!!!! Miła atmosfera , przemiła obsługa - nie mówiąc o efektach!... Pączuś Rewelacja (1) Moje przyjaciółki zorganizowały mi w Sensual urodziny. Miałyśmy całe spa dla... Ania OK (1) Fajne miejsce, miła atmosfera, przystępne ceny tylko trochę z parkowaniem... Cro Świetne miejsce do relaksu i zakosztowania egzotycznych wrażeń:) (1) Zdecydowanie polecam osobom zabieganym, znerwicowanym i żyjącym w ciągłym... Marta Kameralnie (1) Bardzo profesjonalnie. Wysoka kultura. Wiedza bez zarzutu.One pracują z... Macieq polecam zabiegi elektrostymulacji mięśni (1) Witam wszystkich:) Jestem stałą klientką Salonu Bailine, od kilku miesięcy... Nina super i jeszcze raz super (1) po ciężkim tygodniu taki dzień w takim miejscu to zbawienie.kolejny raz się... kama Polecam elektrostymulacje! (1) Zachęcam do skorzystania z zabiegów w gdyńskim salonie Bailine. Miła... Jola 613 miło, czysto, przytulnie (1) miło, czysto, przytulnie i za nieduże pieniądze . Byłam na rolleticu juz... GKS12 Krystyna - opinia (1) Moje wrażenia z salonu w Gdyni są bardzo symatyczne.Schudłam, stracilam w cm.... Krystyna Polecam! (2) Fajne miejsce, miłe osoby. Jestem zachwycona masażami i zamierzam pozostać... Hanna Borowska