Ruda - opinia (1) jestem klientką, która chodzi do pory z "doskoku", nie tylko po to żeby... Ruda Jestem pod wrazeniem ! (1) Witam, wlasnie bylam na probnym zabiegu "radiowym" w tej firmie. Jestem pod... Jola N. niezapomniany wieczór w spa (1) już w progu czuć zapach wonnych olejków i blask świec, w tle słychać... Piotr
Polecam!!! (1) Wróciłam właśnie z pakietu odchudzającego z Faltomu. Wszystkim gorąco... Amatorka Spa Można być zadowolonym (1) Nowa, doskonale wyposażona klinika urody, praktycznie nie można wyjść... Anna Gorąco polecam ! (1) Nareszcie profesjonalny salon piękności, w którym wszystko co związane z... MN Beczkowski - opinia (1) korzystalem z masazu,fryzjerstwa,kapieli w kapsule,mikrodermabrazji.Moje... Beczkowski Machala - opinia (1) Sehr proffesionel,nett und freundlich!Auf jedem Fall weiter zu emphelen!Die... Machala Byłam tam na masażu (1) Byłam i jest tam bardzo fajnie. Przemiła pani Ania miły klimat i wyszłam jak... Maja Super! (1) Jestem bardzo zadowolona przede wszystkim z pań, które obsługują, zawsze... Mirka Polecam (1) Gabinet godny polecenia - fachowa wiedza i pełen profesjonalizm. Pani doktor... Basia MAKIJAZ TRWALY REWELACYJNY EFEKT LINI MIEDZY RZESAMI (1) PANI EWA JEST MISTRZYNIA MAKIJAZU TRWALEGO BARDZO DLUGO ZASTANAWIALAM SIE NAD... ewcia chciałabym iść (2) Kochani chciałabym iść ale się cholernie wstydzę!!!!POMOCY nigdy tam nie... kasia Serdecznie polecam (1) Szukaliśmy miejsca gdzie odpoczniemy od ciagłego pośpiechu, gdzie się... Doris marek - opinia (1) polecam w 100%. Bylem z żoną na kamieniach wulkanicznych, niezapomniane... marek WARTO!! (1) Ceny na pierwszy rzut oka mogą nie wydawać się niskie, ale EFEKTY są naprawdę... żorżi serdecznie polecam (1) Korzystając w ciągu 2 miesięcy z Bailine straciłam w sumie 65cm i schudłam 8... Kotek Iza - opinia (1) Polecam salon w Gdyni. Świetna obsługa, elegancki wystrój, miła atmosfera. Iza świetny odpoczynek (1) masaż wykonany profesjonalnie! - polecam szczególnie kamienie wulkaniczne -... Ula BRAK DOŚWIADCZENIA (1) Pisze tego mejla w imieniu mojej dziewczyny. Jesteśmy zażenowani wykonaniem... Sławomir Kamiński