warto zajżec (1) Pozbyłem się kurzych łapek i bruzd na czole, aż sam nie wierzę że to było... Arek oaza spokoju i pelen profesjonalizm (1) rewelacyjny klimat.miejsce do ktorego chce sie wracac.bardzo sympatyczna i... maika Po prostu super (1) Jeśli szukacie skuteczności, odprężenia, relaksu i spokoju....to polecam to... Rebeca
Zobaczcie sami!!!!! (1) Chodzę od połowy sierpnia na masaże. Najchętniej pokazałabym wam wyniki jakie... Aga Polecam, bo jest efekt a cena w normie. (1) robilam juz rozne cuda. Od herbatek po ultracontura. Zdecdowalam sie na te... Janka z Gdyni Ani - opinia (1) Piękne i klimatyczne miejsce Ani Polecam (1) Po jednym moim zabiegu schudłam aż 1 kg. Polecam. świetna obsługa i... Basia damiano - opinia (1) Hej,byłem z moja dziewczyna tydzien temu w Faltomie,chociaż w Rumi mieszkam... damiano beata - opinia (1) Najlepsze masażystki jakie znam.Do tego super atmosfera pozwalająca się... beata Super (1) jestem bardzo zadowolona i napewno jeszcze skorzystam olcia kacha - opinia (1) Świetny klimat i uprzejma obsługa. Godne polecenia! kacha Szczerze polecam!!! (1) Wykupilam pakiet 20 zabiegow i mimo ze przebylam ledwo polowe drogi jestem... Joanna Solarium. (1) Polecam solarium - lampy nowe, czysto, nie tak, jak w przypadku innych... Tommy spa na 5!!! (2) naprawdę warto odwiedzić OTC online przy ul.Kopernika w Gdyni.Usługi warte... dancemusic1 Super przyjemne miejsce (2) Finansowo - spokojnie. MIejsce - naprawdę doskonałe. No i fachowość. Sprzęt... Piotr Nieprofesjonalnie (1) Zabieg wykonany bardzo boleśnie, stosunek obsługi do klienta pozostawia... Niezadowolony... A jakie sa ceny? (2) Moze panie korzystajace z Salonu wypowiedza sie cos na temat cen bo na... ZAinteresowana Klientka - opinia (1) Od jakiegoś czasu korzystam z usług kosmetyczki- Pani Justyny i za kazdym... Klientka Bardzo polecam salon w Gdyni! (1) Pani Iza świetnie robi paznokcie.Jestem zawsze bardzo zadowolona i z miłą... Iwona Polecam Faltom. (1) Uważam że czas który spędziłem w Faltomie będąc na imprezie integracyjnej w... Marek