Bruno - ocena (1) Pan Artur świetnie przygotował mnie do prawa jazdy i bez problemowo zdałem... Bruno Magdalena - ocena (3) Jestem bardzo zadowolona z inwestycji w Brzeźnie. Od samego początku widać... Magdalena Aga - ocena (1) Uwielbiam ten sklep za ekspresową realizację zamówień i cudownego kuriera,... Aga
Piecia - ocena (1) Super impreza,!!!!!!! Piecia Roman - ocena (1) Do Piątego Studia Tatuażu trafiłem z polecenia w zeszłym roku Po... Roman Rafał - ocena (1) Zamawiałem meble na wymiar w tej firmie już kilka razy. Za każdym razem... Rafał Paulina - ocena (1) Polecam z całego serca: zdjęcia magiczne i pełne emocji! Można na nie patrzeć... Paulina Alexis - ocena (1) Bardzo profesjonalnie przygotowane i.prezy w których uczestniczylam.... Alexis Marta - ocena (1) Polecam! Znajomi zrobili urodzinowy prezent, trochę się bałam bo to pierwszy... Marta Dzidek_12@wp.pl - ocena (1) Zdecydowanie polecam Dzidek_12@wp.pl Nikola - ocena (1) Piąte Studio Tatuażu to miejsce, które wyróżnia się profesjonalizmem i... Nikola Kris Cloud - ocena (1) Marek - nr 1 w jeśli chodzi o tatuaże. Covery czy nowe wzory, nie ma... Kris Cloud Marek Sztender - ocena (1) Nie ma lepszego studia tatuażu w Gdańsku, klient jest zaopiekowany i... Marek Sztender BigJoe - ocena (1) Najlepsi Artyści ! BigJoe Marcin - ocena (2) Świąteczne porządki: czyszczenie tapicerki na krzesłach, wykładziny -... Marcin Agnieszka - ocena (2) Firma godna polecenia. Sprzątanie mieszkania przebiegło sprawnie i dokładnie... Agnieszka Małgorzata - ocena (1) Usługa czyszczenia kanapy po imprezie na piątkę z plusem. Szybki termin.... Małgorzata Małgorzata - ocena (1) Salon fryzjerski, który odwiedziłam, zasługuje na najwyższe noty! Obsługa... Małgorzata Tomek - ocena (1) Pani Karolina Kamińska, organizacja zadań high level.Profesjonalizm 100% a... Tomek Edyta - ocena (1) Byłam na niejednej już imprezie organizowanej Przez Złoty Staw. Zawsze... Edyta