Edyta - ocena (1) Byłam na niejednej już imprezie organizowanej Przez Złoty Staw. Zawsze... Edyta Martyna - ocena (1) Rewelacja ! Pełen profesjonalizm!! Martyna Mariusz - ocena (1) Super miejsce, świetna obsługa, mega jedzenie Polecam w 100% Mariusz
Mama M. - ocena (1) Podejście Nauczycieli, osób pracujących w placówce do dzieci bardzo... Mama M. zbigniew - ocena (1) Pan dr Jaromowski za jednym znieczuleniem wyrwał mi górną siódemkę i ósemkę.... zbigniew Ania.A.K. - ocena (1) Piękna, przestronna, klimatyczna sala. Pyszne jedzenie, miejsca noclegowe dla... Ania.A.K. Wywrol - ocena (1) Najlepsze studio w 3city Wywrol GrześKo - ocena (2) Profesjonaliści pod każdym względem. Widać ogromne doświadczenie,... GrześKo Auric - ocena (1) Przyjemna atmosfera, smaczne marokańskie dania, pyszna herbata podawana w... Auric Beata - ocena (1) Dzięki Agacie mamy najpiękniejsze pamiątki! Podczas sesji wyróżnia ją pełen... Beata Anna Wolska - ocena (1) super profesjonalna obsługa, pyszne jedzenie i piękny wystrój Anna Wolska Emilia - ocena (1) 2 moich dzieci uczęszcza na zajęcia Tasty English. Nasza ulubiona szkoła Emilia Oliwia - ocena (1) Najlepszy fotograf do sesji rodzinnych i dziecięcych ️ Oliwia Mikołaj - ocena (1) Jazdy z Panem Rafałem to czysta przyjemność. Bardzo dobre przygotowanie do... Mikołaj Marcin - ocena (1) Bardzo miła, profesjonalna obsługa, przemiłe Panie w recepcji i... Marcin Tomasz Voya - ocena (1) Świetny asortyment i obsługa. Udało się w końcu spełnić moje marzenie i kupić... Tomasz Voya Andzia - ocena (1) Najlepsza sala w Trójmieście, wspaniała obsługa i pyszne jedzenie Andzia Anna - ocena (1) Piękna sala,pyszne jedzonko,przemiła obsluga i niezastąpiony Pan Mariusz... Anna Mariola - ocena (1) Już od pierwszej rozmowy dało się wyczuć pełen profesjonalizm i świetne... Mariola Aleks - ocena (1) Najlepszy salon rowerowy w Trójmieście. Mega profesjonalny serwis bez... Aleks