Michał - ocena (1) Utoppia Medycyna Alternatywna to miejsce, które zmieniło moje podejście do... Michał Basia - ocena (1) Serdecznie polecam wizytę u Pani Emilii. Warto zobaczyć co nas czeka w nowym... Basia Joanna - ocena (1) Zarówno 7 lat temu jak i w tym roku, sprzedawałam/kupowałam mieszkanie z... Joanna
Tomasz K. - ocena (1) Zdecydowanie polecam. Serwis posezonowy ze zniżką i w dodatku z darmowym... Tomasz K. emilia - ocena (1) Rewelacja, obsługa na najwyższym poziomie, jedzenie przepyszne. Najlepsza... emilia Michau - ocena (1) Wysepka to sklep, który zasługuje na najwyższe oceny! Kupiłem tutaj rower... Michau Klaudia - ocena (1) Bardzo profesjonalna obsługa, szeroki wybór rowerów, a także sprzęt dla... Klaudia Kasia - ocena (1) "Gorąco polecam Biuro Projektowe Urbodomus! Dzięki ich profesjonalnemu... Kasia Adam Brzozowski - ocena (1) Terapia trwała 2 miesiące. Przyszedłem z podejrzeniem za krotkiego wędzidełka... Adam Brzozowski Mateusz - ocena (1) Podobnie jak inni, ja również polecam Mateusz Mateusz - ocena (1) Polecam!! wsparcie i szacunek , pełen profesjonalizm Mateusz Kamil - ocena (1) Bardzo miła obsługa, zostawiłem rower na generalny przegląd, Pan Paweł... Kamil Sebastian - ocena (1) Mam bardzo negatywne doświadczenia z deweloperem Chmara. Przy odbiorze... Sebastian Karina K - ocena (1) Kolejna sprzedaż z tym biurem to czysta przyjemność! Profesjonalizm,... Karina K Leszek - ocena (1) Szybką dostawą i smaczne jedzenie Leszek Tomek - ocena (1) Super sklep, profesjonalny serwis , miła obsługa Tomek Michal - ocena (1) Świetny serwis z przystępnymi cenami i ogromną wiedzą personelu. Połączenie... Michal Joanna - ocena (1) Przyjechałam nagle bo uszkodził mi się łańcuch, Panowie w przeciągu chwili... Joanna Kasia - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usług oferowanych przez Nawrocki Clinic! Zespół... Kasia Krzysztof - ocena (1) Polecam bardzo. Szybko konkretnie, napewno będę wracał. Krzysztof