Beata - ocena (1) Dzięki Agacie mamy najpiękniejsze pamiątki! Podczas sesji wyróżnia ją pełen... Beata Wojtek - ocena (1) pełna profeska super wykonanie kompetenty personel Wojtek Krzysztof Rowerowy - ocena (1) Fachowcy i po prostu ludzie porządni. Pomogą, napompują koła za darmo,... Krzysztof Rowerowy
Adam - ocena (1) Marek jest mistrzem tatuażu. Jego prace są tak realistyczne, że tylko jemu... Adam Marcin - ocena (1) Dobre miejsce do poszukania inspiracji i zrealizowania każdego remontu :) Marcin Tomasz - ocena (1) Pare godzin przed seansem Pod Wulkanem w dn.23.01.25 odwolano seans Tomasz Macieeej - ocena (2) Rewelacja polecam serdecznie kontakt z klientem rewelacyjny Macieeej Ewa - ocena (1) Tomed to kadra która troskliwie i profesjonalnie opiekuję się... Ewa Monika - ocena (1) Pełne zaangażowanie, mnóstwo wsparcia, niewyczerpana cierpliwość Pana... Monika Natalia - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty w NawrockiClinic. Profesjonalne podejście,... Natalia Ola - ocena (1) Dr Marta Czerwińska ma fantastyczne podejście do dzieci, moja niespełna... Ola Monika - ocena (1) Polecam !!! Najwyższy poziom pracy z prowadzącą. Profesjonalizm i... Monika Tomasz - ocena (2) Polecam !!! Współpraca z doradcą kredytowym Oskar Bucoń . Wszystko fachowo... Tomasz Ewelina - ocena (2) Korzystałam z pomocy doradcy kredytowego. Polecam i skorzystam ponownie. Ewelina sspurek - ocena (1) Obsługa rzetelnie wyjaśniła, jakie kolczyki wchodzą w cenę usługi, a proces... sspurek Dorota - ocena (2) Jestem bardzo zadowolona z poziomu usług świadczonych przez Agenta... Dorota Kasik - ocena (1) Przemiłe miejsce i Pani Natalia,polecam Kasik Bogdan Kwaśny - ocena (1) Bardzo profesjonalna praca p.Piotra Września w zakresie pośrednictwa zakupu... Bogdan Kwaśny Emilia Marciniak - ocena (2) Ocena wzorowa to za mało... Pan Krzysztof Zalewski stanął na wysokości... Emilia Marciniak mikry - ocena (1) Fachowo i w pięknym miejscu. Korzystam od lat. mikry