swietna atmosfera:) (1) klub nie tylko swietny, ale daje ogromne mozliwosci rozwijania sie:) goraco... monika chce się wracać (1) tylko jak otrzymać kartę lojalnościowa? tomi FIRMA GODNA POLECENIA< USŁUGI NA WYSOKIM POZIOMIE ! (1) Andrzej
TSK (1) The Salsa Kings jest naprawdę świetnym studio! Nic dodac nic ując:) Cieszę... Claudia roadkill - opinia (1) przejdzie roadkill Polecam na kat.B!!! (1) Nie napisze chyba nic nowego,sądząc po opiniach wyżej...pan Michał jest... Kasia jestem zainteresowana (1) jestem zainteresowana dzienną socjologią, nie wiecie czy rekrutacja sie juz... kasia Niezadowolona (1) Odradzam wszystkim, którzy chcą ostrzyc się u K. To jakaś paranoja. Nie dość... nicole polecam (1) auto czyste, miły i fachowy instruktor, szybko dogadałam się z ceną.... Kasia POPROSTU BOMBA I REWELKA!!!! (1) woooow, woooow i jeszcze raz woooow!! atmosfera fantastyczna, łóżka pełna... Aleksandra a tak naprawde to fajna szkoła (1) KRYTYKOWAC łATWO, GORZEJ JAK TRZEBA COS ZROBIC. SZKOLA JEST TAKA JACY Są W... MISIA Zdałem za pierwszym razem dzieki " OSKAROWI " !!!! (1) Bardzo fajna Szkoła. Ciekawe i interesujące wykłady. Bardzo fajna atmosfera... MacieQ Grunt, że pomógł (1) Muszę niestety podzielić opinię, że doktor ma bezosobowe podejście do... Arielka Depilacja u Izy to czysty relaks!!!! (1) Do tej pory depilacja ciała była dla mnie zawsze przykrym i bolesnym... Ania D. super sprawa - polecamy (1) Polecamy zajecia u Marka kazdemu, mozna swietnie spedzic czas w milym... Madzia i Łuki TELEFON (1) czy ktos wie dlaczego nie mozna sie dodzwonic do gabinetu?czy pani... asia Kinga - opinia (1) Trudno mi okreslic kwalifikacje i jakość leczenia poniewarz bylam na wizycie... Kinga Kiepsko (1) O kursie teoretycznym nie mogę powiedzieć nic złego (przystępne godziny,... Kursant Polecam (1) świetna szkoła, bardzo wysoki poziom nauczania :). Dobrze przygotowują do... Gosia dzieki tej szkole nauczylam sie mowic po angielsku!! (1) polecam, profesjonalisci, wymagaja, rzeczowi, ale bardzo sympatyczni. kazda... monia