Lutz - opinia (1) Pani doktor jest wspaniała! Lutz Zdecydowanie polecam (1) Bardzo miła obsługa. Produkty bardzo wysokiej jakości oraz możliwośc... Klientka Podziękowania dla pani Hani (1) Pani Hania jest niesamowita, profesjonalnie podchodzi do pracy. Jest... Seba
dobry start (1) Już 7 lat uczęszczam na zajęcia do CT Gabi. Uważam, że jest to dobry start w... Aga Dr. Miskiewicz (1) Dzięki dr. Miskiewiczowi moja ciąża zakończyła się pomyślnie. To doskonały... monika Niezwykli weterynarze (1) Wszędzie mogą się zdarzyć niepowodzenia.Lekarz w Lecznicy Pana Jacka i sam... Irena Super (1) Super atmosfera i miła obsługa. Warto przyjśc pod wieczór gdy na patio świcą... Ala Weterynarz (1) Mam bardzo mieszane uczucia dodając opinię.Osobiście lubię Pana Makowskiego... SI taka jedna - opinia (1) najlepiej by było BEZ mundurków..ale to nie ta bajka. Już w najbliższą środe... taka jedna ^^ (1) Szkoła ogolnie jest swietna. Niesamowita atmosfera i kompetentni nauczyciele... ewuś Bardzo Dobra! (1) Moim zdaniem sokrates to najlepsza i najbezpieczniejsza szkoła w polsce! Kuba kpiny sobie robią!!!!!!! (1) ceny atrakcyjne ... hm... chyba tylko dla reklamy co z tego jak tego towaru... kazz Bardzo smacznie! (1) Pizza naprawde bardzo dobra, duza ilosc skladnikow! Widac,ze wszytsko... Madzia :( (1) Flaki- biala breja-bez smaku-garmaz Zrazy+kasza gryczana-dwie czarne stare... janusz Najlepsza knajpa nad morzem :)) (1) Bardzo fajna atmosfera, rewelacyjna obsługa. A placki z łososiem pycha!!!!!... Aga Znakomity fachowiec (1) Jest madry, kompetentny, na kolanach zna sie najlepiej w tym kraju. Wart... Rafał łYSY - opinia (1) REWELACYJNE STUDIO I OBSłUGA JAREK TO NAPRAWDE WIELKI TALENT I SPOKO KOLEś... łYSY Ślimak znakiem jakości (1) Znak slimaka jest kwintesencją tego miejsca. Jest czas na spacer, na chwilę... Filip Grabowski Marek - opinia (1) W tej wloskiej restauracji bylem raz ale napewno odwiedze ja nie raz, bo... Marek szkoda gadać (1) nie jest to coś co mi odpowiada, ta pani moze i kompetentna ale bez... muniek