:) (1) Bardzo ciekawe i fajne nauczanie teoretyczne prowadzone przez znakomitego... Guniek ZDAŁAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D (1) Bardzo bym chciala podziękować panu Tomkowi!!! za WIELKĄ cierpliwość i... Natalia S. Bardzo polecam!!!!!!!! (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa , wysoki standard i duży wybór wzorów.... asia
Dobre jedzienie (1) Jestem stałym klientem,zamawiam tu od powstania pizzerii ,zawsze... no name The Salsa Kings :) (1) W poniedziałek byłam pierwszy raz w tym klubie i muszę powiedzieć, że jestem... Madzinka ;) Okna na pięć gwiazdek! (1) Mam okna z Win-Budu i jestem zadowolona.Bardzo szybko i sprawnie. Ja również... Marek Rumia road signage in underground parking (1) The arrow signs in the underground parking should be repeated in extra sites Marek Szandorowski harleyman - opinia (1) Marka taka jak HARLEY-DAVIDSON zobowiazuje :))) Najmilsza jest obsluga... harleyman kochani, (1) klinika jest wysmienita pod kazdym wzgledem, personel zna sie na rzeczy jak... Aniela Gdzie ten profesjonalizm (1) Swissmed już od dawna schodzi na psy. Lekarze dobrzy odchodzą, panie w... Weronika Profesjonalizm (1) Korzystam z tej przychodni od kilku lat w ramach abonamentu z mojej firmy i... Monika Jastrzębska Polecam, bo jest efekt a cena w normie. (1) robilam juz rozne cuda. Od herbatek po ultracontura. Zdecdowalam sie na te... Janka z Gdyni Polecam współprace z ta firmą (1) Mają chyba największe doświadczenie w tej branży. Zespawać mogą wszystko co... MarioUtd oryginalne wnętrze bardzo (1) ciepło, miło i smacznie we dwójkę i z większą grupą też da się polecam... rumian Mikolaj - opinia (1) dla mnie szkola super! poziom nauczania? - a co masz na mysli? to czy jestes... Mikolaj Nic dodac nic ująć (1) Nie bede sie tu duzo rozpisywac bo wszystko jest juz zawarte we wszystkich... Asia Super (1) ja właśnie zaczynam siódny rok nauki w delasalle i jestem BArdzo zadowolona.... Gimnazjalistka Basia - opinia (1) To dość oburzające, że ktoś przypisał piękny Oruński Park do górnej Oruni a... Basia Moja kochana dzielnica (1) Autorka artykułu jest dość zapatrzona w tylko jeden aspekt Oliwy i całkiem... Basia 100% satysfakcji (1) polecam gorąco Adriana!! pełen profesjonalizm.. ze spokojem oddaję swoją... dorito