Piękny park (1) Szkoda, że tak mało ludzi o nim wie, a jest znacznie mniej zatłoczony niż... Basia siaraaa - opinia (1) oddalem rower do zamotowania nowego amorka. pomierzyli ,poogladali,... siaraaa Nasza "Moja Stajnia" :) (1) Pani Ewa prowadzi zajęcia jazdy konnej z prawdziwego zdarzenia! Wiedza,... Zuzia 16
Polecamy! (1) Tańczyliśmy wcześniej w innych klubach ale sposób w jaki ten Pan prowadzi... Patrycja drogo, mało atrakcji, nskie ciśnienie w prysznicach (1) Przemek Co wy mówicie!! (1) Powiem tylko tyle szkoła dla mnie wspaniała nawet lepsza niż 17 która ma... MatixxD Piotr - opinia (1) Pan Piotrowski to profesjonalista w każdym calu. Poza tym jest bardzo... Piotr Sport (1) Jestem sportowcem od 6 lat i jestem zmuszony z korzystania z usług tej... mateusz Zgadzam się z innymi (1) Byłam zapisana na wizytę na konkretną godzinę. Po półgodzinnym opóznieniu w... asia beznadzieja (1) obrzydliwa blond obsluga :/ smakosz Wspomnienia.. (1) Chodzilam do 10 w latach 84-87. Moja corka Matylda zaliczyla dwa lata w tym... Magda I Matylda justii 25 - opinia (1) Jestem wdzieczna losowi ze trafiłam do pani dr. dzięki jej szybkiej i... justii 25 Polecam! (1) Mogę z czystym sumieniem polecić usługi w gabinecie Pani Beaty, zabiegi na... :-)) Nie mozna się do nich dodzwonić (1) Od paru dni dzwonię i dzwonię! Tam chyba nikt nie pracuje w rejestracji!... K.D JAK DLA MNIE GITARA (1) JEST DOBRA AKRYLOWY FRENCH TO JEJ SPECJALNOSC, KLADZIE 40 MIN - POWAZNIE I... SYLWKA Rewelacja :) (1) Chciałam dołączyć do grona zadowolonych klientek tego salonu...Pełen... Goja Barkasssss!!! (1) Lokalik, jakiego brakowało na Monte. Dobry pomysł z napychaniem się... kalina ach wspomnienia! (1) jestem absolwentka tej szkólki.Wspomnienia są świetne choć dotyczą raczej... Mohair Polecam (1) Polecam, choć na siłę nikogo bym tam nie zaciągała:) Wszystko poprawnie,... kam moja opinia (1) Trochę trudno jest się dostać do Pani Małgosi, jednakże polecam wszystkim... Anna