podejście do gościa... (1) w Coffee Taste bywa bardzo, ale to bardzo skrajne. Była to nasza ulubiona... szm Nie polecam P. (1) widzi człowieka tylko jako skóre, nie leczy przyczyny tylko objawy i co... Reporter Pełna satysfakcja (1) Generalnie blisko od domu i postępy w bardzo sympatycznej atmosferze. Zadowolony
strona internetowa (1) Przydałoby sie stworzyć profesjonalną i ciekawą stronę internetową. Chetnie... stała bywalczyni Nikomu nie polecam tego sklepu (1) Wszystko jest w porządku dopóki nie złożysz reklamacji na sprzęt zakupiony w... Anna z Gdańska POLECAM OSK-OSKAR!!! (1) Zdałam egzamin za pierwszym razem i gorąco polecam ośrodek szkolenia... Asia Sioux jest super (1) bylem w siuxie z nazeczona na kolacji :) bardzo m\ila obsluga wystruj jak... Junior Szkoła jest dobra (1) Kadra nauczycielska naprawdę się stara. Szkoła dobrze przygotowuje do zawodu... Georgie polecam!!!!!!!!!!!! (1) Pysznie, niedrogo i wszystko pierwszej świeżości. No i te kompociki jak u... monik kolesiowi z serwisu nie chcialo się wyciągnąć kabla po dynamie (1) Oddałam rowerek do serwisu na wymianę koła i lampek z zasilanych dynamem na... sionka Warto spróbować (1) Podczas wakacji odwiedziłam salon la grace i jestem zadowolona zarówno... Ewa yhm... ?? xDD (1) Ta szkoŁA JesT suPEr ;))) Tera CO PrawDa iDe do CZwÓRki ALE Nigdy Nie... SiMka 6 D Randolf - opinia (1) ogulnie w pyte ! ! ! :p Randolf la femme?? (1) rowniez spotkalismy sie z osoba podszywajaca sie pod konsultantke Waszej... gonzo Zbyszek - opinia (1) Bardzo przyjemny mały "lokalik" ,właściciel szalenie sympatyczny,jedzenie... Zbyszek Polecam :) (1) Pizza naprawdę bardzo dobra, w dodatku tania (od 9 do 14 zł). Szybcy i mili... Recepcjonistka 70 minut czekania na posiłek ! (1) Niestey... restauracja zrobila na mnie bardzo zle wrazenie, poprzez obsluge... glodny Miła młoda obsługa... (1) znająca się na nowinkach, super lokalizacja i specjalistyczny serwis... tuptus3m A ja nie żałuje (1) Chodzę tam od niedawna ale podoba mi sie tam. Za pierwszym razie było bardzo... Tak po prostu To jest dobra szkoła (1) Nasze dziecko jest aktualnie uczniem tej szkoły. Wysoko oceniamy... Wiesław