przypadkowa klientka (1) wczoraj bylam , za dwa piwa zaplacilismy 28 zl!!!!! to juz totalne... maggie cos strasznego :(((( (1) Lekarki zwłaszcza dr G. szoook jak taka osoba moze byc lekarzem??? dla tej... zniesmaczona Zadowolony - opinia (1) Nigdy nie spotkalem sie z tak profesjonalnym i milym podejsciem. Korzystalem... Zadowolony
Mój pies lubi tam jeździć (1) Mój pies cieszy się na widok któregokolwiek z lekarzy weterynarii w tym... Adamus ośrodek i insruktorzy (2) W pierwszej kolejności dziękuję PAWŁOWI za: cierpliwość, duże poczucie... Agnessa Świetna szkoła! (1) Do ośrodka na ul. Pomorskiej trafiłam na dodatkowe jazdy. Jazdy miałam z... Agnieszka Szkoła dla tych, którzy chcą nauczyc się jeździć, a nie "mieć" prawo jazdy (1) Jestem zszokowana wszystkimi niepochlebnymi opiniami na temat Auto-Szkoły. Z... Agnieszka B. supwrrrr (1) super obsługa w jednym salonie można zrobić pazórki i włosy obciąć i... laura Wesele w Krolewskim (1) W dniach od 11.08.-13.08.2007 goscilem wraz z goscmi z Niemiec w zwiazku z... Gosk Richard Dziękujemy za świetną kuchnię! (1) Minął już rok odkąd mamy nową kuchnię i cały czas nie możemy się nią... Ewa i Irek Skandaliczna działalność (1) Korzystałam z usług okolo 3 lat, wytrwałam tak długo tylko dlatego, że... Anna Dot sciagania kasy itd (1) Ciagna kase ile moga!czytajcie dokladnie regulamin bo o mnie po 2 latach... ajta hrhr (1) zgodnie z ocenami ; > jamjam Wspaniały lekarz, niesamowity człowiek:) (1) Poznałam Janusza Bałandę - Ordynatora w Szpitalu Wojewódzkim, do którego... Mirka tak tam pracują, że nawet (1) telefonu sie nie chce im odebrać. Bo i po co . Przecież piją kawkę magda do Asia (1) to co napisalas nt, WSMSGIP nie ma zadnego pokrycia w rzeczywistosci zapewne... Mundium SZCZERZE POLECAM!!! (1) Przede wszystkim dziekuje p.Asi za uratowanie mojej fryzury slubnej-byla... Asia Najlepiej! (1) Obsluga i serwis wg. mnie najlepszy w trojmiscie. Milo, szybko,... Olek Opinia Absolwentki (1) Ta szkola dała mi solidne podstawy, krąg szanowanych znajomych, a także... Małgosia :D (1) bardzo fajne gimnazjum ?:D