cos nie tak :/ (1) kilka dni temu wróciłem z wakacji , zamówiliśmy to co zawsze , ale tym... wojo Dzięki za pomoc! (1) W walce z ubezpieczalnią, dobre rady i naprawę samochodu. Mimo wszystko miło... Danuta K. NAJzdolniejsza kursantka w histori Waszego Ośrodka ;-) (2) NIE WIEM DLACZEGO PRAWIE WSZYSCY PISZĄ TYLKO O JANUSZU... :-) PAMIĘTAJCIE O... kanar ;-)
mm - opinia (1) Lekarze o WIELKIM sercu. Jakość leczenia rewelacyjna!!!! Jednym słowem jeśli... mm dobry lekarz (1) mało mówi o tym co widzi na monitorze usg, nie chce wskazać płci dziecka.... Ewunia rozczarowany co nie co - opinia (1) sklep taki sobie, a jak sie o cos zapyta obsluge to nie ma pojecia o co... rozczarowany co nie co BRAK ORGANIZACJI (1) Nie potrafili poinformować ludzi o odwołanych zajęciach! Bardzo często... uczennica przeciętnie :/ (1) tak to jest poza miastem - jeden jedyny salon do którego trzeba chodzić bo... A. NAJLEPSZA SZKOLA NA ŚWIECIE (1) OSOBIŚCIE UWAŻAM ŻE JEST TO ŚWIETNA SZKOŁA. CHODZE DO NIEJ BEZ STRESU A... OLA eee (1) ostatnio jadlem tam karkowke i jakos zulem i zulem jak kapcia...o dziwo... pizaman Dla mnie bomba (1) Oddział w Gdyni - rewelacja. Fachowa obsługa sprzedawców i projektantki... Marcin 20.08.2007 (1) Jesteśmy z meżem b.czestymi goscmi w Pasibrzuchu w Manhatanie i zawsze... Anna stary raj (1) wspominam wlasnie schody prowadzące na górę na strych...pamietam cudne... v. Kocham to osiedle i ......tęsknie za nim (1) Tak to prawda...i gdyby tylko moj mąż się zgodził to wróciłabym .Bo tak... Barbara Fajna szkoła (1) Chodzę do tej szkoły. Lubie ją jest mala i przytulna. Troche jaks zkoła... Uczennica Wielki pozytyw:) (1) Polecam wszystkim przyszłym kierowcom naukę w tej szkole. Naprawdę warto... kasia smacznie i szybko (1) zamówiona pizza dotarła w kwadrans - gorąca, pachnąca, smaczniutka. Polecam warnenka Kiepsko (1) beznadziejna obsługa( uprzejmi jedynie przy zakupie a na przęglądzie... Danjel na dobre trzeba czasem poczekać (1) no fakt że też raz zdarzyło mi się czekać ale za to zawsze rewelacyjnie... battie Ania - opinia (1) szkola naprawde spoko, fajny klimacik, bezstresowo- polecam Ania