KRP - opinia (1) Zgadzam się z Marcelą10, odczucia te same, wiecznie nie dokończone, poważne... KRP credo (1) niestety z własnego doświadczenia nie polecam nauki jazdy w credo, w... kursantka zadowoloneni klienci (1) byłam tam z rodziną na kolacji,smacznie,miło,elegancko-mozna nawet... mamagdańsk
podziękowania dla dr Gniadka (1) Dziekuje panu Doktorowi Gniadkowi za szalenie profesjonalne prowadzenie... Grazyna i Andrzej Brzescy z malu obsługa klienta na poziomie 0 (1) Sebek Gorąco polecam!! (1) Naprawdę klasa sama w sobie! Wybór potraw jest spory, obsługa bardzo miła.... Koszał Godne polecenia (1) Naprawdę rewelacyjna kuchnia i obsługa bardzo mila. Musze powiedzieć, że... Wojtek małgonia - opinia (1) Korzystam z usług salonu od wielu lat i nie zamierzam go zmieniac!!!... małgonia Polecam (1) Chodzę do "Bogny" już ok 2 lata i gorąco polecam. Może nie jest najtaniej,... Aga Profesjonalnie, błyskawicznie, miło i sympatycznie... (1) Profesjonalnie, błyskawicznie, miło i sympatycznie! Serdecznie dziękuję!... Andrzej Pełny profesjonalizm - polecam! (1) Bardzo dobra szkoła, uczą solidnie i profesjonalnie.Szczególnie miło... JULITA Pani Joanna -najlepszym instruktorem w 3mieście!! (1) Moja przygoda z L-ką trwa już rok..Wreszcie trafiłam na szkołę godną... marzena karola - opinia (1) zakład jak zakład. Najbardziej wkurzające jest to ze gdy siedze na fotelu i... karola nie wszystko jest tak jak mogloby byc (1) panie z tego sklepu niestety sa niemile jest czynna tylko jedna kasa wiec... klientka tego sklepu Mariusz - opinia (1) Wyciagają kase. Na pierwszym przegladzie Getza wlali mi olej za 65 zł za... Mariusz i tak,i nie (1) kilka razy bylam klientka tutta mia.. jezeli chodzi o właściciela to okazał... Aga kacha - opinia (1) Świetny klimat i uprzejma obsługa. Godne polecenia! kacha słabo.. (1) swojego czasu bardzo często odwiedzałam Siestę, byłam zadowolona ze smaku... Aga BARDZO POLECAM (1) Złożyłem reklamacje i od razu dostałem nowy egzemplarz :) w innym sklepie... jimmi1984 Wesele w Harnasiu:))polecam!! (1) Miejsce na wesele-rewelka;)Estetyczny wygląd sali. Nieprzesadzony w... Kasia &Ziemowit